Gül Mutlu'dan Çatalca Çıkarması - Son Dakika
Güncel

Gül Mutlu'dan Çatalca Çıkarması

Gül Mutlu\'dan Çatalca Çıkarması

Çatalca Kaymakamı'nın Eşi Mukaddes Taşdan'ın daveti ile Çatalca Halk Eğitim sergi belge törenine katılan İstanbul Valisi Sayın H. Avni Mutlu'nun Eşi Gül Mutlu Hanımefendi, tüm gününü Çatalca'da geçirerek ilçeye adeta çıkarma yaptı.

09.07.2013 10:44  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da göreve başlamaları ile birlikte Çatalca'ya 9. Kez geldiği öğrenilen Gül Mutlu Hanımefendi gün içerisinde Mukaddes Taşdan'ın ev sahipliğinde bir dizi ziyaret de gerçekleştirdi.

Düzenlenen programlar çerçevesinde ilk olarak Halk Eğitim Merkezince düzenlenen kursların belge töreni gerçekleştirilerek, 32 kursiyere sertifikaları Sayın Gül Mutlu ve Mukaddes Taşdan tarafından teslim edildi. Müzik öğretmeni Özlem Büyük'ün mini bir konser verdiği programa, İstanbul Valisi Sayın H. Avni Mutlu'nun Eşi Gül Mutlu Hanımefendi ile birlikte Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan Ve Eşi Mukaddes Taşdan, Garnizon Komutanı Yarbay Oktay Hanay, Belediye Başkan Vekili Metin Sezer, Ak Parti İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, Chp İlçe Başkanı Naci Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, İlçe Emniyet Müdürü Haktan Elban da katılarak kursiyerleri yalnız bırakmadılar.

Geçtiğimiz aylarda yine bir program vesilesi ile Çatalca'ya gelen Gül Mutlu Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç dizaynının yeterince iyi olmadığını Mukaddes Taşdan'a ifade etmiş, bunun üzerine Halk Eğitim Merkezi salonunda çalışmalara start verilmişti. İş adamlarının da desteği ile öğretmen evi bütçesinden sağlanan bütçe ile tadilatı gerçekleştirilen fuaye ve konferans salonu yeni dizaynı ile ilk kez görücüye çıkarak ziyaretçilerden tam not aldı.

İlçe merkezinde düzenlenen programın ardından ihtiyaç sahibi aileleri Mukaddes Taşdan ile ziyaret eden Gül Mutlu, Kestanelik, Çanakça ve Örencik köyünde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Yaşar Yurdabak'ın Eşi Gülseren Yurdabak, iş adamları Hüseyin Nakiboğlu'nun Eşi Nevin Nakiboğlu, Nurettin Eroğlu'nun Eşi Dilek Eroğlu, Ferit Obut'un Eşi Ayşe Obut Ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı'nın Eşi Sevinç Bakırcı da Mukaddes Taşdan ve Gül Mutlu Hanımefendilere eşlik ederek ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek sıkıntılarını yerinde dinlediler. İstanbul'da birçok sosyal projeye öncülük eden İstanbul Valisi H.Avni Mutlu'nun Eşi Gül Mutlu'yu karşılarında gören aileler duygusal anlar yaşadılar. Vali eşini evlerinde ağırlamanın mutluğunu yaşayan aileler, hayır duaları ile Gül Mutlu'yu uğurladılar.

Mukaddes Taşdan'ın köy ziyaretleri sırasında Örencik köyünde yaşayan ve Kaymakam Taşdan'ın girişimi ile 26 yıl sonra şehit maaşına kavuşan Hanife Altınan'ın da vali eşi ile görüşme isteği yerine geldi. Mukaddes taşdan'a "Vali Bey'in Hanımını da çok görmek istiyorum, ben gidemiyorum onu da bir gün buraya getir" diyen Hanife teyzenin bu isteği de Sayın Gül Mutlu'nun ziyareti ile yerine gelmiş oldu.

Sayın Gül Mutlu'nun tüm gününü Çatalca'da geçirdiği programlar sonunda görüşlerini dile getiren Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan'ın Eşi Mukaddes Taşdan, "hanımefendi tüm gününü Çatalca'ya ayırarak bizi onurlandırdı. Gerçekleştirilen her sosyal proje ile bizlere öncülük etmekle birlikte kendisi birçok noktada yol göstericimiz oluyor. Geçtiğimiz 2 yıl içerisinde 9 kez Çatalca'ya gelerek birçok ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerin ardından dualar da peşinden gidiyor. Biz sürekli bu olumlu tepkileri görüyor ve duyuyoruz. Bu sebeple kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca Gönül elçiliği projesi ile ivme kazanan köy ziyaretlerimiz muhtar eşleri ile hız kesmeden devam edecek" diyerek konuşmasını noktaladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gül Mutlu'dan Çatalca Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement