Gül, New York'taki Son Gününde Alışveriş Yaptı - Son Dakika
Güncel

Gül, New York'taki Son Gününde Alışveriş Yaptı

Gül, New York\'taki Son Gününde Alışveriş Yaptı

Birleşmiş Milletler 68.Genel Kurul çalışmaları için New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, New York'taki son gününü özel işlerine ayırdı.

28.09.2013 23:34

Birleşmiş Milletler 68. Genel Kurul çalışmaları için New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, New York'taki son gününü özel işlerine ayırdı. Cumartesi günü yerel saatle 20: 00'da, New York'tan ayrılması beklenen Abdullah Gül, kaldığı otelin karşısındaki bir oyuncak mağazasında alışveriş yaptı. Eşi Hayrunnisa Gül ve korumaları eşliğinde mağazaya giden Abdullah Gül'ün, torunları için alışveriş yaptığı öğrenildi.

Bugün New York'tan ayrılması beklenen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 20.00'da uçakla yola çıkarak, yaklaşık dokuz buçuk saatlik uçuştan Ankara'ya varacak.

(Tür: Dış)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gül, New York'taki Son Gününde Alışveriş Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement