Gümüşhane'de Yönetici-Basın Buluşması Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane'de Yönetici-Basın Buluşması Gerçekleşti

Gümüşhane\'de Yönetici-Basın Buluşması Gerçekleşti

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda Gümüşhane'de bulunan gazeteci ve yazarlarla bir araya geldi.

04.09.2013 20:23  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplantıya Vali Dr. Yusuf Mayda, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, İl Emniyet Müdürü Ahmet Can, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Sadık ile yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Vali Dr. Yusuf Mayda, burada yaptığı değerlendirmede devlet sektörü ve basının aynı kamu hizmetinin farklı versiyonlarını yerine getirdiğini, bir tarafın olgu yönetimi, bir tarafın da algı yönetimi olduğunu söyledi.

Hizmetin yapıldığı kadar, anlatılmasının da önem kazandığını belirten Vali Mayda, "Ben aynı kamu görevlileri gibi sizlerin de 24 saat esasına göre hadiseleri takip etmeniz ve sürekli olarak kamuya doğru bilgiyi, Anayasa'da bahsedilen haberleşme hürriyetinin sağlanması bir yönüyle, bir yönüyle de hem idarenin çalışmalarını kamuya bildirirken, kamunun beklentilerini de idareye yansıtıyorsunuz haber ve yorumlarla." dedi.

Gümüşhane'de basının ağırlıklı olarak eğitimciler tarafından temsil edildiğine dikkati çeken Vali Mayda, bunun da bir nevi toplumun eğitime devam ettiği anlamına geldiğini belirterek, ortak akıl vurgusu yaptı ve "İnşallah el birliğiyle Gümüşhane'mizi kamu hizmetleri ve tanınmışlık yönüyle daha güzel bir ortama kavuşturacağız." diye konuştu.

Gümüşhane'de yaşayan insanları tebrik etmek gerektiğine değinen Vali Mayda, "Zor şartlara rağmen insanımız burada duruyor. Büyük şehirlere gitme yerine Gümüşhane'de oturmayı tercih ediyor, üretim yapıyor. İnsanımız çalışıyor, üretiyor, vergisini de devlete veriyor. Devletten alması gerekeni de alması gerekir diyoruz gelen misafirlerimize. Sağ olsunlar her gelen Bakanımızdan da bu yönüyle mutluyuz." ifadelerine yer verdi.

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Sadık ise toplantıdaki amaçlarının şehrin üst düzey yöneticileriyle buluşmak ve hemen bir talep zincirlemesi yerine samimi bir havanın oluşmasını sağlayarak, ardından da karşılıklı güvenin tazelenerek bilgi alışverişi olduğunu söyledi ve katılan herkese teşekkür etti.

Vali Mayda ve beraberindeki heyet daha sonra Dörtkonak Köyü'ne geçerek Köy Muhtarı Hüsnü Oğur, Köy Dernek Başkanı Turgay Ergin ve köy sakinleri ile köy konağında bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gümüşhane'de Yönetici-Basın Buluşması Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement