Güpegündüz Evinden Kaçırıp, Dövdüler - Son Dakika
Güncel

Güpegündüz Evinden Kaçırıp, Dövdüler

Güpegündüz Evinden Kaçırıp, Dövdüler

Çanakkale'nin Çan İlçesi'nde 28 yaşındaki Ahmet Ünver, tabancalı dört kişi tarafından evinden kaçırılıp, dövülerek hastanelik edildi.

13.07.2012 17:25

Çanakkale'nin Çan İlçesi'nde 28 yaşındaki Ahmet Ünver, tabancalı dört kişi tarafından evinden kaçırılıp, dövülerek hastanelik edildi. Polis, olayla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı.

Tabancalı dört kişi, iddiaya göre, bugün saat 07.00 sıralarında, ailesiyle yaşadığı Atatürk Mahallesi, Şehit Engin Eker Sokak'taki evine geldikleri Ahmet Ünver'i götürmek istedi. Araya giren baba Mehmet Ünver'in oğlunu götürmelerine izin vermemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine şüpheliler peş peşe üç el evin içinde rastgele ateş ettikten sonra Ahmet Ünver'i de yanlarına alıp, geldikleri 17 ZC 880 plakalı otomobille kaçtı.

Silahlı kişilerin evden ayrılmasının ardından, kaçırılan Ünver'in annesi polisi arayıp, durumu bildirdi. Polis, aracın gidiş yönü ile Mobese ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerden otomobilin Biga yönüne gittiği belirledi. Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçildi. Bölgedeki çalışmalar sürerken, olaydan 4.5 saat sonra bu defa aynı otomobilin Çan yönüne döndüğü saptandı. Bunun üzerine bu bölgede çalışmalarını yoğunlaştıran polis, otomobili Çan Şehir Mezarlığı yanında durdurup, Ahmet Ünver'i kurtardı. Dövüldüğü belirlenen Ünver, ambulansla Çan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahale sonrasında Ünver, Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Otomobil sürücüsü Yusuf Aydoğan A.'yı gözaltına alan polis, diğer üç şüphelinin de yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, Ünver'in neden kaçarılıp, dövüldüğü de araştırılıyor.

Yusuf Aydoğan A.: Aydoğdu - Çanakkale/ Çan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güpegündüz Evinden Kaçırıp, Dövdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement