7 Kıtanın Güzelleri Bodrum'u Isıttı - Son Dakika
Son Dakika Logo

7 Kıtanın Güzelleri Bodrum'u Isıttı

7 Kıtanın Güzelleri Bodrum\'u Isıttı
13.05.2015 11:36  Güncelleme: 12:03

Bodrum'da bu akşam düzenlenecek olan Miss 7 Continents yarışmasına katılacak güzeller, yarışma öncesi tekne turuyla hem eğlendi hem de stres attı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenecek 'Miss 7 Continents'in (7 kıtanın güzeli) güzelleri, bu akşam düzenlenecek final öncesi tekne turuna çıktı. Müzik eşliğinde teknede dans edip denize giren güzeller, yerli ve yabancı turistleri hayran bıraktı.

7 KITANIN GÜZELİ BU AKŞAM SEÇİLECEK

Ermeni modacı Ashot Khatchatryan ve bir turizm firması işbirliğiyle bu akşam İsis Otel'de gerçekleştirilecek Miss 7 Continents'te yer almak için Bodrum'a gelen 22 güzel, yoğun çalışmalarına ara vererek tekneyle tura çıktı. Tekneden denize atlayan güzelleri gören yerli ve yabancı turistler, gözlerini ayıramazken bol bol hatıra fotoğrafı çektiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 7 Kıtanın Güzelleri Bodrum'u Isıttı - Son Dakika


Advertisement