Hacıhaliller'e İçme Suyu Arıtma Tesisi - Son Dakika
Güncel

Hacıhaliller'e İçme Suyu Arıtma Tesisi

Hacıhaliller\'e İçme Suyu Arıtma Tesisi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Hacıhaliller Mahallesi'ne içme suyu arıtma tesisi kazandırmak için yürüttüğü çalışmalarda sona yaklaştı.

03.09.2018 16:21  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TESİSTE GÜNDE 850 TON SU ARITILACAK.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hanelere ulaşan suyun kalitesini daha da yukarılara çekmek için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışma ile 300 bin TL yatırımla Şehzadeler'in Hacıhaliller Mahallesi'ne içme suyu arıtma tesisi kazandırılıyor. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı tesiste kısa süre içerisinde arıtma tesisi ekipmanlarının montajı yapılarak faaliyete alınacak. Günde 850 ton su arıtılacak tesis ile Hacıhaliller sakinleri daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu tüketecek.

"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİZLERDEN HİZMETLERİNİ ESİRGEMİYOR"

Hacıhaliller Mahalle Muhtarı Şeref Ocaklıgil, mahallelerinde yapılan hizmetler nedeniyle hem Büyükşehir Belediyesi'ne hem de MASKİ'ye teşekkür ederek, "Bundan sonra suyumuz daha da güzel olacak. Suyumuz 220 metrelik bir sondajdan geliyor. Mahallemizin böyle bir tesise ihtiyacı vardı. Bu durumu Sayın Cengiz Başkanımıza iletmiştik. Gerçekten güzel bir tesis oluyor. Büyükşehir Belediyesi bizlerden hizmetlerini esirgemiyor. Hacıhaliller ve Çobanisa arasında çok güzel bir sıcak asfaltımız da oldu. Cengiz Başkanıma hizmetleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hacıhaliller'e İçme Suyu Arıtma Tesisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement