Hak-İş Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplandı - Son Dakika
Güncel

Hak-İş Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplandı

Hak-İş Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplandı

Hak İş Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Genel Başkanı Mahmut Arslan başkanlığında toplandı.

19.12.2013 12:13

Hak-İş Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Genel Başkanı Mahmut Arslan başkanlığında toplandı.

Hak-İş'ten yapılan yazılı açıklamada, Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısına HAK-İŞ Yönetim Kurulu üyeleri ile bağlı sendikaların başkan ve yöneticileri katıldı.

Toplantıya, çalışma hayatından sorumlu Kamu Denetçisi Abdullah Cengiz Makas'ın da katılarak Kamu Denetçiliği Kurumu ve çalışmalarıyla ilgili bir sunum yaptığı belirtildi.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan'ın Kamu Denetçiliği Kurumunun önemine dikkat çektiği ve Kurumun yeni olmasına rağmen önemli bir görev üstlendiğini ifade ettiğine yer verildi. Arslan'ın Kamu Denetçiliği Kurumu'nun yakın zamanda Liman-İş Sendikalarının mağduriyetinin giderilmesi konusunda önemli bir karara imza attığının anımsattığı belirterek, "Kamu Denetçiliği Kurumu Türkiye'nin vicdanı olacak" değerlendirmeleri kullanıldı.

Toplantıda, sendika başkan ve yöneticilerine HAK-İŞ'in taşeronlaşma başta olmak üzere çalışma hayatının sorunlarına ilişkin çalışmaları ve önerileriyle ilgili bilgiler verdiği belirtilerek, 2013'e ilişkin genel bir değerlendirmenin yapıldığı ve 2014'ten beklentilerin dile getirildi bildirildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hak-İş Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement