Hakkari'de Jandarma Trafik Ekiplerinden Şekerli Bayram Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Jandarma Trafik Ekiplerinden Şekerli Bayram Kutlaması

Hakkari\'de Jandarma Trafik Ekiplerinden Şekerli Bayram Kutlaması

Hakkari'de jandarma trafik ekipleri, bayramın birinci gününde durdurdukları araçlardaki vatandaşlarla bayramlaşıp, şeker ikram etti.

15.10.2013 11:44

Hakkari'de jandarma trafik ekipleri, bayramın birinci gününde durdurdukları araçlardaki vatandaşlarla bayramlaşıp, şeker ikram etti. Ekipler,, bayram ziyareti için Çukurca ilçesine giden Hakkari Valisi Necmettin Kalkan'a da şeker ikramında bulunarak bayramını kutladı.

Hakkari-Çukurca karayolunun 30'uncu kilometresinde bulunan Üzümcü Jandarma Karakol Komutanlığı ile Hakkari il Jandarma Alay Komutanlığına bağlı jandarma trafik ekipleri, Kurban Bayramı'nda yolda geçen araçları tek tek durdurarak vatandaşların bayramını kutlayıp, bayram şekeri ikramında bulundu. Hakkari İl Jandarma Alay Komutanlığı Trafik Kısım Amiri Başçavuş Yaşar Sipahi ile Jandarma Astsubay Üst Çavuş Emel Altıoluk, araçlardaki çocuklara balon, büyüklere de pasaport kabı hediye etti.

VATANDAŞ MEMNUN

Ekipler akraba ziyaretlerine giden vatandaşlara uyarılarda da bulunarak "Bu bayramın huzur, barış ve kardeşlik içerisinde geçirmenizi diliyoruz. Lütfen trafik kurallarına uyalım. Çocukları ön koltukta oturtmayın" diye ricada bulundu. Jandarma ekiplerinin ikramı ve bayramlaşmadan memnun kalan vatandaşlar ise, başlatılan bu barış sürecinin devam etmesini isteyerek, "Daha önce bu kontrol noktalarında böyle bir şey yoktu. Bu süreçle birlikte askerlerin vatandaşa bayram şekeri ikram edip bayramlarını kutlaması bizleri çok memnun etti. Onların da bayramı kutlu olsun" diye konuştular.

VALİ KALKAN'A DA BAYRAM ŞEKERİ

Vatandaşların bayramını kutlayan jandarma ekipleri, Çukurca ilçesine bayram ziyaretine giden Hakkari Valisi Necmettin Kalkan'ın da aracını durdurup bayram şekeri ikram etti. Sunulan şekeri alan Vali Kalkan, "Mehmetçiklerimiz bölge insanımızın huzuru için çaba gösterirken, bir taraftan da onların bayramlarını tebrik ediyor. Ben bugün görevde olan bütün jandarma personelinin bayramını tebrik ediyorum. Bir fedakarlık sergiliyorlar. Herkes eşiyle, dostuyla bayramlaşırken onlar görevlerinin başında Hakkari halkının bayramını tebrik ediyorlar. Bu arada sürücülerimize de dağıttıkları materyallerle trafik kurallarına uyma noktasında dikkatleri çekiyorlar. Bir kurban bayramını huzur ve güven içerisinde hep beraber yaşıyoruz. Ben bu vesileyle bütün kolluk personelimizin, jandarma, emniyet personelimizin ve Hakkari halkının bayramını tebrik ediyorum" dedi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Jandarma Trafik Ekiplerinden Şekerli Bayram Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement