Kahreden Detaylar! Hasta Babasına Gidecekti, Şehit Oldu - Son Dakika
Güncel

Kahreden Detaylar! Hasta Babasına Gidecekti, Şehit Oldu

Hakkari'de şehit olan polis memuru Muhammet Ali Mevlüt Dündar'ın ailesi, acı haberi hastanede aldı. Şehidin operasyonun ardından hasta babasını ziyarete gideceği öğrenildi.

28.06.2017 14:12  Güncelleme: 15:22

Hakkari merkeze bağlı Oğul köyü kırsalında, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Muhammet Ali Mevlüt Dündar'ın (25) Karaman'daki ailesine acı haber verildi.

BABASI HASTANEYE KALDIRILMIŞ

Karaman Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, şehadet haberini ulaştırmak için şehidin Koçakdede Mahallesi Ahmet Hilmi Birand Caddesi'ndeki babaevine gitti. Felçli olduğu öğrenilen Şehidin babası İdris Dündar'ın dün rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ve eşi Şerife Dündar'ın da hastanede olduğu öğrenildi.


ACI HABERİ HASTANEDE ALDILAR

Bunun üzerine Karaman Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan, Karaman Emniyet Müdürü Levent Tutuk ve İl Müftüsü Muhammet Lütfi Ketenci, acı haberi ulaştırmak için Karaman Devlet Hastanesine gitti. Acı haberi alınca gözyaşlarına boğulan şehidin annesi Şerife Dündar, ambulansla evine getirildi.


SOKAĞA TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

Acı haberi duyduktan sonra fenalaşan şehidin amcası Sami Dündar da sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Haberin duyulması üzerine komşuları ve yakınları da aileye başsağlığı diledi. Şehidin babaevinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.


AİLESİNİ ZİYARETE GELECEKTİ

Öte yandan, şehit Dündar'ın arkadaşlarına gönderdiği cep telefonu mesajında, bugünkü operasyonun ardından bayram izni için Karaman'daki ailesinin yanına geleceğini yazdığı öğrenildi.

Bekar olduğu öğrenilen şehidin, yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından kent merkezindeki Kır Mahalle Mezarlığı'nda defnedileceği belirtildi.


Kahreden Detaylar! Hasta Babasına Gidecekti, Şehit Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kahreden Detaylar! Hasta Babasına Gidecekti, Şehit Oldu - Son Dakika


Advertisement