Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Çukurca İlçesi'nde açılması için hazırlık yapılan Üzümlü Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu.
Vali Canbolat, Çukurca Kaymakamı Ünal Koç, 3'üncü Tümen Komutanı Tümgeneral Mehmet Okkan bazı kurum amirleriyle Üzümlü Köyü'ne geldi. Helikopterle Ateştepe pistine inen ve burada bulunanlarla bir araya gelen Vali Canbolat, açılacak sınır kapısı ile ilgili de bilgi aldı. Vali Canbolat, daha sonra beraberindekilerle birlikte sınır kapısına giderek burada Kuzey Irak sınırındaki yetkililerle görüşme yaptı.
Çukurca İlçesi'ndeki Belediye Parkı'nda bulunanlarla bir araya gelerek ilçe hakkında bilgi alıp sorunlarını dinleyen Vali Canbolat, yapımı süren devlet hastanesini gezip, Emir Şaban Türbesi'ni ziyaret ettikten sonra askeri birlikleri gezdi. - Hakkari
Son Dakika › Güncel › Hakkari Valisi Canbolat Üzümlü Sınır Kapısı'nda - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.