Halep'e Yol Açın" Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Halep'e Yol Açın" Kampanyası

Halep\'e Yol Açın" Kampanyası

İHH İnsani Yardım Vakfının, Halep'teki saldırılarına tepki göstermek amacıyla başlattığı "Halep'e Yol Açın" kampanyası, Kütahya'da da ilgi görüyor.

16.12.2016 11:38

İHH İnsani Yardım Vakfının, Halep'teki saldırılarına tepki göstermek amacıyla başlattığı "Halep'e Yol Açın" kampanyası, Kütahya'da da ilgi görüyor.

Vatandaşlar, temin ettikleri yardım malzemelerini Halep'e gönderilmek üzere kampanyayı yürüten Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği'ne ulaştırıyor.

Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Yenipazar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampanyanın tüm Türkiye'de olduğu gibi Kütahya'dan da büyük destek gördüğünü söyledi.

Yaklaşık bir aydır kampanyayı duyurduklarını ve bu yönde çalışma yaptıklarını belirten Yenipazar, şöyle konuştu:

"Yardım çağrımıza kulak veren halkımız kampanyamıza çok ciddi bir şekilde destek veriyor. Hem dernek binamıza hem depolarımıza yardımlar yağıyor. Gönüllülerimiz dernek üyelerimizle birlikte gelen giyim, gıda ve diğer ihtiyaç maddelerinden oluşan yardımları tasnif edip düzenliyor ve listeliyorlar. Bunun akabinde de dernek binamız ve depolarımızdaki yardım malzemeleri bir tır seviyesine ulaşınca Halep'teki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere yola çıkaracağız. Aynı zamanda gelen yardımlar, bizim millet olarak birlik ve beraberliğimizin de bir göstergesidir."

Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları üyesi Hayriye Soydan da uzun yıllardır İHH'da gönüllü olarak görev yaptığını ve birçok kez yardım kampanyaları düzenlediklerini belirterek, bu kampanyaya çok yoğun yardım yapıldığını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halep'e Yol Açın' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement