Şanlıurfa'nın Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mevsim şartlarının düzelmesi ile birlikte ilçede bulunan çeşitli mahallelerde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını hızlandırdı.
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin Ertuğrul Gazi, İpekyol ve Devteşti Mahallelerinde yürütülen parke taşı döşeme çalışmalarına kar ve yağmur şeklinde gözlenen yağışlar nedeniyle ara vermişti. Hava şartlarının elverişli hale gelmesi ile birlikte ilçede döşeme çalışmaları tekrar başladı.
Haliliye Belediyesi'nden yapılan açıklamada ekiplerin aynı anda 3 farklı mahallede yürüttükleri çalışmaların ardından diğer mahallelerde de çalışma planlarına devam edeceği belirtildi. Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bugüne kadar Ertuğrul Gazi, İpekyol ve Devteşti Mahalleleri dışında, Ahmet Yesevi, Hızmalı, Karşıyaka, İmam Bakır Mahallelerinde çalışmalarını farklı sokaklarda yürüttüğü açıklandı. 19 Mahallede toplamda 265 bin metrekarede tamamlanacak olan ilk dönem parke taşı döşeme çalışmalarında Haliliye'de ihtiyaç duyulan her mahalle ve sokakta planlı olarak, tamamlanana kadar devam edilecek.
(Kaynak: Gazeteipekyol)
Son Dakika › Güncel › Haliliye'de Parke Taşı Döşeme Çalışmalarına Hız Verildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.