Halk Eğitm Merkezi De 5 Yıldızlı Hale Geldi - Son Dakika
Güncel

Halk Eğitm Merkezi De 5 Yıldızlı Hale Geldi

Halk Eğitm Merkezi De 5 Yıldızlı Hale Geldi

İlçede yapılan birçok organizasyona ev sahipliği yapan Halk Eğitim Merkezi fuaye ve konferans salonu Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan ve eşi Mukaddes Taşdan'ın öncülüğünde 5 yıldızlı bir hale geldi.

09.07.2013 10:37  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz aylarda yine bir program vesilesi ile Çatalca'ya gelen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun Eşi Gül Mutlu Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç dizaynının yeterince iyi olmadığını Mukaddes Taşdan'a ifade etmiş, bunun üzerine Kaymakam Taşdan'ın talimatı ile çalışmalara start verilmişti.

Halk eğitim merkezinde başlayan çalışmaların her aşamasına Öğretmen Evi Müdürü Kaymakam Taşdan'ın Eşi Mukaddes Taşdan refakat etti. Geçtiğimiz aylarda öğretmen evinin çehresinin değişmesinde büyük rol üstlenen Mukaddes Taşdan, Halk Eğitim Merkezindeki çalışmalara da kadın elinin değmesini sağlayarak, merkezin estetik bir hale gelmesini sağladı.

Yaklaşık 1,5 ay süren çabalarla Halk Eğitim Merkezinin çehresi tamamen değişti. Çalışmalarla birlikte dekoru tamamen değişen sahneye asma tavan yapılarak, spotlarla aydınlatması kuvvetlendirildi. Açık bir vaziyette duran kalorifer peteklerine ahşap giydirmesi yapılarak, tüm duvarlar özel desenli bir boya ile boyandı. Koltuklar tamamen sökülerek zemin kaplaması da sıfırdan yapıldı. Ayrıca perde ile sahneden ayrılan kulise duvar örülerek, Fuaye ve konferans salonun tavanları tamamen değiştirildi. Duvarlar değişik motiflerle süslenerek estetik bir görüntü oluşturuldu. Çalışmaların tamamlanması ile Çatalca halkının beğenisine sunulan salon ziyaretçilerden tam not aldı.

İstanbul Valisi H. Avni Mutlu'nun Eşi Gül Mutlu tarafından Halk Eğitim Sergisi açılışında ilk kez görücüye çıkan salon hakkında açıklama yapan Kaymakam Taşdan, " ilçemizde bulunan 2 önemli salondan biri olan Halk Eğitim Merkezi Salonu ve fuaye alanını öğretmen evi bütçesi ve iş adamlarımızın da desteği ile yeniden düzenledik. Sayın Valimizin Eşi Gül Mutlu Hanımefendi bu eksikliği görmemizde bize yardımcı oldu. Değerli Eşim Mukaddes hanım da konunun takipçisi olarak çalışmaları yakından takip etti ve bugün salonumuz Çatalca'ya yakışır bir görünüm kazandı. İlçemize, Çatalca halkına hayırlı olsun." Diyerek, çalışmalarda emeği geçen, destek veren, Öğretmen Evi Yönetimine, Milli Eğitim Müdürlüğüne ve İş Adamlarına teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halk Eğitm Merkezi De 5 Yıldızlı Hale Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement