Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, seçilmiş iktidara değil atanmış iktidara talip olanların milletin sisteminden kaçtığını bildirdi.

03.04.2017 18:59

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, seçilmiş iktidara değil atanmış iktidara talip olanların milletin sisteminden kaçtığını bildirdi.

AK Parti Antalya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kepez ilçesinde taksiciler ve esnafla bir araya gelen Milletvekili Uslu, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.

Ulus Mahallesi'ndeki Kağızmanlılar Derneği'ni de ziyaret eden Uslu, demokrasinin ve millet iradesinin daha da güçleneceği yeni sistemde, ekonomide büyümenin hızlanacağını, istikrarın kurumsal hale geleceğini, tek belirleyicinin millet olacağını ifade etti.

Artık seçim kazanmadan ayakta kalma döneminin sona ereceğini aktaran Uslu, şunları kaydetti:

"CHP siyasetçileri, kurultay kazanınca seçim kazandıklarını zannediyorlar. Seçilmiş iktidara değil atanmış iktidara talip olanlar, millet sisteminden kaçıyor. Cumhurbaşkanı için en az yüzde 50+1 ile seçilme şartı içeren yeni hükümet sisteminden milleti kucaklama cesaretine, ferasetine ve iradesine sahip olamayanlar kaçıyor ve kaçışlarını da yalanlarla manipüle etmeye çalışıyorlar. Seçilen en fazla 2 dönem cumhurbaşkanı olabilecek, seçilemeyen gidecek. Siyaset yenilenecek. Gücünü milletten alan bu ülkenin kararlı yürüyüşü 'evet' ile hızlanacak."

Uslu, ziyaretinde çocuklara Antalya'yı anlatan "Uslugiller Boyama Kitabı" hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement