Eskişehir'de bir kadınlar hamamında yaşanan bir anlık dikkatsizlik, az daha içerideki insanların hayatına mâl oluyordu.
Eskişehir'de bir kadınlar hamamında içerisinde sıvı deterjan olan bidon, merdivenlerden düşünce etrafa saçılan madde, hamamdaki 2 çocuk ve 20 kadını zehirledi. Zehirlenen kadınlar, hamama gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Deliklitaş mahallesi Değirmen sokaktaki Demirkazık Hamamı'nda öğle saatlerinde meydana gelen olayda hamam çalışanlarının taşıdığı ve içerisinde sıvı deterjan bulunan bidonlardan biri, merdivenlerden aşağıya düştü. Düşme sonucu patlayarak yarılan bidondaki temizlik maddesi de etrafa saçıldı. Yıkanmak için hamama gelen kadınlar ile çalışanlar, kokudan zehirlendi.
Temizlik maddesinden etkilenerek zehirlenen 2 çocuk ile 20 kadın, 112 Acil Servis ambulanslarıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Yunus Emre Devlet ve Eskişehir Devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hamam işletmecisi ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi eski genel sekreteri Adnan Ercan, olayın temizlik maddesinin dökülmesinden kaynaklandığını söyledi.
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, hastanelerde tedavi altına alınan 22 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğunu, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.
Son Dakika › Güncel › Hamamda 22 Kadın Zehirlendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?