Hamas, Bahçeli'nin Filistin'e verdiği destekten memnuniyet duydu - Son Dakika
Güncel

Hamas, Bahçeli'nin Filistin'e verdiği destekten memnuniyet duydu

Hamas, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, İsrail'e karşı direnişinde Filistin halkına verdiği destekten dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. Hamas, Bahçeli'nin Filistin halkının İsrail işgaline karşı direnişini destekleyen ve Hamas'ı terör örgütü olarak tanımlamayı reddeden tutumunu övgüyle karşıladı. Bahçeli'nin bu tutumu, Türk halkının Filistin halkının kurtuluş ve bağımsızlık arayışına verdiği destek konusundaki özgün tutumunun bir uzantısı olarak değerlendirildi.

01.05.2024 16:07

Hamas, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, İsrail'e karşı direnişinde Filistin halkına verdiği destekten dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.

Hamas'tan, konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Bahçeli'nin, Filistin halkının İsrail işgaline karşı direnişini destekleyen, Hamas'ı ve Filistin direnişini terör örgütü olarak tanımlamayı reddeden tutumundan övgüyle söz edildi.

Bahçeli'nin bu ilkeli ve kıymetli tutumunun, asil Türk halkının, Filistin halkının kurtuluş ve bağımsızlık arayışına verdiği destek konusundaki özgün tutumunun bir uzantısı olduğu vurgulandı.

Hamas, Bahçeli\'nin Filistin\'e verdiği destekten memnuniyet duydu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hamas, Bahçeli'nin Filistin'e verdiği destekten memnuniyet duydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement