Harput: Hizmet Tarih Yazacak - Son Dakika
Güncel

Harput: Hizmet Tarih Yazacak

Harput: Hizmet Tarih Yazacak

Vali Harput İl Özel İdarelerinin bu ülkeye yapmış olduğu hizmeti tarih yazacak.

06.03.2013 13:08

Bursa Valisi Şahabettin Harput İl Genel Meclisi Mart ayı olağan toplantısında 2012 yılı faaliyetlerini anlattı. Vali Harput "İl Özel İdarelerinin bu ülkeye yapmış olduğu hizmeti tarih yazacak" dedi.

İl Genel Meclisi 2013 yılı Mart ayı olağan toplantılarına Nedim Akdemir başkanlığında başladı. Bursa Valisi Şahabettin Harput'u konuk eden İl Genel Meclisi toplantısında İl Özel İdaresi Genel sekreteri Bilal Çelik ve Daire Başkanları hazır bulundular.

Vali Şahabettin Harput konuşmasında Bursa'ya hizmet özelinde gösterdiğiniz birlik beraberlik ve hizmet dayanışmasındaki tutarlı uyumlu ahenkli çalışmanız dolayısıyla ben size teşekkür ediyorum. Özellikle artık İl Özel İdaremizin 26 il ile beraber yavaş yavaş sonuna doğru yaklaştığımız şu dönemde bizim geleceğe dönük bugüne kadar yaptıklarımızı yaptık. 1920'li 30'lu yıllardan itibaren İl Özel İdarelerinin bu ülkeye yapmış olduğu hizmeti tarih yazacak, pek çoğumuz içinde yaşadık pek çoğumuz bizzat hizmetin içerisinde yer aldık ama Özel İdarelerin gerçekten bu ülkeye yaptığı hizmetler tarih önünde unutulmaz şekilde ve Milletimizin de gönlünde iz bırakmıştır yani itibarlı bir kurum olarak hizmet etkinliği en üst seviyede bir kurum olarak tarihteki ağırlıklı şanlı itibarlı yerini alacaktır. İl Özel İdaremizin bundan sonraki sürecinde şu son seneyi bir taraftan 2013 yılı için geçtiğimiz yıl tamamladığımız bütçe çerçevesi içerisinde yatırımlarımızı en uygun şekilde gerçekleştirirken bir taraftan da İl Özel İdaresi olarak zihinlerde gönüllerde kalplerde kafalarda Özel İdarede gerçekten şöyle şöyle hizmetler yaparak bu şehre çok önemli kazanımlar elde ettirdi diyebilecek bir anlayış içerisinde hareket etmemiz lazım

Genel bütçe yatırımları içerisinde yer alan çalışmalarımıza paralel kent merkezinde şehir merkezinde somut bazı projeleri gündemimize alıp en azından onları Özel İdarenin bir itibar prestij projesi olarak hayata geçirmemiz bizim için gelecekte unutulmayacak bir eser olarak kalacaktır. Şüphesiz bunlardan bir tanesi hepimizin ve Türkiye'nin itibar kaynağı Afet Eğitim Merkezi bugün Japonya'dan heyetler vardı. japonya ile beraber proje işbirliğinde yaptığımız bu proje Türkiye'de ilk ve en büyük, Başbakan Yardımcımız sayın Beşir Atalay bu projeyi bir prestij projesi olarak Antalya'da Türk ve dünya kamuoyuna tanıtmış ve bu projeyle Türkiye'de bir model olarak İstanbul'la da işbirliği halinde bunu her çeşit afette istifade edilecek bir model proje olarak lanse etmiştir, bu bizim için bir onurdur ve bu hizmeti siz gerçekleştirdiniz.

2012 içerisinde özellikle hepinizin çok yakından takip ettiği ve artık sonucunu almaya başladığımız bizim termal projemiz, faaliyetlerimiz Bursa'ya büyük bir ödül kazandırmıştır, yılın i

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Harput: Hizmet Tarih Yazacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement