Hatay'da 12 ton sahte içkiye 5 gözaltı - Son Dakika
Güncel

Hatay'da 12 ton sahte içkiye 5 gözaltı

HATAY'ın Samandağ ilçesinde, polis ekiplerinin 5 evde yaptığı aramalarda, 12 ton 166 kilo sahte içki ele geçirilirken, 5 kişi de gözaltına alındı.

12.02.2022 12:58  Güncelleme: 13:08

HATAY'ın Samandağ ilçesinde, polis ekiplerinin 5 evde yaptığı aramalarda, 12 ton 166 kilo sahte içki ele geçirilirken, 5 kişi de gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahte içki satışının ve imalatının deşifre edilmesine yönelik çalışma başlattı. Samandağ ilçesi Mızraklı ve Cemal Gürsel mahallelerinde 5 ayrı eve operasyon düzenleyen ekipler, 12 ton 166 kilogram sahte içki ele geçirdi. Y.C., C.G., İ.G., Y.U. ve D.E. de gözaltına alındı.


Hatay\'da 12 ton sahte içkiye 5 gözaltı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay'da 12 ton sahte içkiye 5 gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • YILMAZ GÜZEL: Sahte içki degil bu. Uzun yıllardan beri Hatay halkinin çoğu bu rakıyı kendi evlerinde yapip gerek kendileri gerekse özel misafirlerine ve özel günlerinde tüketmektedirler. Hatay'a has yerli BOĞMA rakısıdır. Üzüm veya incirden yapilmaktadir. İki defa damitilip içine anason eklenmektedir. Bunun nesi sahte ben onu anlamis degilim. Yakinda evde yapilan domates ve biber salçasınada baskın yapilip sahte domates ve biber salçası üretmekten ceza yersek hiç şaşırmam diye düşünüyorum. 0 0 Yanıtla

Advertisement