Hatay'da Çadır Kent İşçilerinden "Kıyafet" Eylemi - Son Dakika
Güncel

Hatay'da Çadır Kent İşçilerinden "Kıyafet" Eylemi

Çadırkent önünde işçilerin eylemi Hatay'da çadır kent işçilerinin "kıyafet" eylemi Antakya ilçesindeki çadır kentte çalışan işçiler, idarenin aldığı iş elbisesi giyme kararını protesto etti.

28.05.2015 17:56

DETAYLAR- Çadırkent önünde işçilerin eylemi Hatay'da çadır kent işçilerinin "kıyafet" eylemi Antakya ilçesindeki çadır kentte çalışan işçiler, idarenin aldığı iş elbisesi giyme kararını protesto etti.Suriyelilerin kaldığı çadır kentte, temizlik ve diğer hizmetlerde çalışan işçiler, idarenin iş elbisesi giyilmesi kararını protesto için çadır kent içinde toplandı. Jandarma ekipleri, güvenlik gerekçesiyle işçileri çadır kent dışına çıkardı. Burada bir süre oturma eylemi yapan işçiler, daha sonra yapılan görüşmelerin ardından iş elbisesi giymeyi kabul ederek işbaşı yaptı.Hatay Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, çadır kent mülki idare amirliği tarafından alınan iş elbisesi giyilmesi kararına uymak istemeyen yaklaşık 25 işçinin, kararı protesto ettiği belirtildi.Açıklamada, "Jandarma, olayın büyümemesi için tedbir alarak eylem yapan işçileri kamp dışına çıkarmıştır. Yapılan görüşme sonucunda işçiler, elbise giymeyi kabul ederek tekrar işe başlamıştır. Protesto ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Hatay\'da Çadır Kent İşçilerinden "Kıyafet" Eylemi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hatay'da Çadır Kent İşçilerinden 'Kıyafet' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mehmet:
    Askerin hic sucu yok ben askerim orada kendiniz yirttiniz la 2 0 Yanıtla
  • ahmet:
    Siz üstümüze ateş acmasaydınız bizim elimiz kalkmazdı size 1 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement