Hatay'da Teröristlerin Rehin Alma Olayı - Son Dakika
Güncel

Hatay'da Teröristlerin Rehin Alma Olayı

Hatay\'da Teröristlerin Rehin Alma Olayı

Hatay'da araçlarıyla seyahat eden bir aile töreristler tarafından durdurularak oğulları rehin alındı.

09.09.2013 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da araçlarıyla seyahat eden bir aile töreristler tarafından durdurularak oğulları rehin alındı. Aileye bin TL para ve ihtiyaç listesi veren teröristler malzemelerin gelmesi üzerine rehin aldıkları kişiyi serbest bıraktı.

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, "07 Eylül 2013 günü saat 12.00 sıralarında; Hatay/ İskenderun ilçesi Sarıseki beldesinin 6 km doğusunda bulunan Dahar Yaylası Mezarlık mevkiinde, araçla intikal halinde olan A.K., İ.N.K. (eşi) ve M.K. (oğlu) adlı 3 vatandaş, 4 terörist tarafından durdurulmuş ve teröristler, M.K.'yi rehin alarak, anne-babaya 1000 TL para, erzak ve malzeme listesi (100 kg. un, 25 kg. bulgur, 25 kg. pirinç, 25 kg. makarna, 5 kg. sucuk, 1 kg. tütün, 5 kg. domates, 4 paket tuz, 4 adet 2.5 lt.lik kola, 10 kg. zeytin, 9 kg. peynir, 1 adet mekap ayakkabı, 5 kg. zeytinyağı, 1 adet ağaç testeresi, 1 adet keser, 4x6 m. Naylon muşamba, 1 kutu sakız, 1 kg. sarımsak, 2 kg. soğan, 1 kg. çay, 50 adet ekmek, 3.5 kg. helva ve 5 kg. çikolata) vermiş ve listedekileri temin etmelerini istemişlerdir.

A.K. ve İ.N.K., kendilerine ait araçla aynı gün saat 15.20 sıralarında, temin ettikleri erzak ve malzemeleri bölücü terör örgütü mensuplarına teslim etmiştir. Erzak ve malzemelerin teminini müteakip oğlu M.K. serbest bırakılmıştır. Hatay Valisinin oluru ile 2 JÖH Timi, 07 Eylül 2013 saat 18.20'ye kadar, Dahar yaylasına çıkış noktalarında keşif gözetleme faaliyetinde bulunmuş ancak teröristlere ait herhangi bir iz ve emareye rastlanmamıştır" denildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hatay'da Teröristlerin Rehin Alma Olayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement