Hatay'da şiddetli yağış nedeniyle vatandaşlardan Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (HATSU), bin 41 şikayet geldiği bildirildi.
HATSU'dan yapılan yazılı açıklamada, 85 personelin görev aldığı çok sayıdaki ekibin şikayet noktalarına müdahale ettiği kaydedildi.
Açıklamada kentte birkaç gündür etkili olan sağanak sebebiyle en fazla başvuruyu Antakya ilçesinden aldıklarını ve ekiplerin 413 şikayetten 375'ine müdahale ettiği belirtildi.
HATSU'ya ait çok sayıda ekibin il genelinde çalışmalarını sürdürdüğü ifade edilen açıklamada, Hatay genelinde en ufak bir sıkıntı kalmayıncaya kadar çalışmaların aralıksız süreceği belirtildi. - Hatay
Son Dakika › Güncel › Hatay'daki Şiddetli Yağış - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?