Hayat Saba Tümer'e Güzel - Son Dakika
Güncel

Hayat Saba Tümer'e Güzel

Hayat Saba Tümer\'e Güzel

Ekranların 'Bayan Kahkahası' Saba Tümer, Çiğdem Kayalı'nın eski sevgilisi Uğur Güven ile Çeşme'de birlikte denize girdi.

06.07.2012 11:25  Güncelleme: 12:38

Ekranların 'Bayan Kahkahası' Saba Tümer, Çiğdem Kayalı'nın eski sevgilisi Uğur Güven ile Çeşme'de birlikte denize girdi.

Bu yıl ilk defa bikinili görüntülenen Saba Tümer, Uğur Güven ile 15 dakika yüzdü. Birlikte yüzen ve şakalaşan ikiliden Saba Tümer görüntülendiğini fark edince, "Sadece arkadaşız" dedi. Tedirgin olan ikili daha önce de İstanbul'da gecenin ilerleyen saatlerinde bir çorbacıda magazin muhabirleri tarafından görüntülenmişti. "Aşk Var mı ? " sorusunu geçiştiren Tümer, Uğur Güven için "İyi bir arkadaşım" diye konuştu.

Uğur Güven Çiğdem Kayalı'dan ayrıldığında ikilinin ilişkisi epeyce konuşulmuştu. Çiğdem Kayalı, Güven'den ayrılır ayrılmaz Mehmet Dereli ile birlikte olmuştu. Bir kaç yerde karşılaşan Kayalı ve Güven birbirlerini görmezden gelmişlerdi.

HER FIRSATTA ÇEŞME'DE

Bu arada "Bayan Kahkaha" lakaplı Saba Tümer, işten bulduğu zamanlarda soluğu İzmir'in Çeşme ilçesinde alıyor.

Dün Alaçatı'da arkadaşları ile buluşmak için hızlı adımlarla yürüyen Tümer, objektiflere poz vermeyi de unutmamıştı. Yoğun bir iş temposunu geride bıraktıklarını belirten Saba Tümer, tatille stresini atıp moral depolayacağını belirtmişti. Tümer, topuklu ayakkabı yüzünden Alaçatı'nın taş yollarında yürümekte ise epey zorlanıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hayat Saba Tümer'e Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement