Hdp Eş Genel Başkanı Temelli - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hdp Eş Genel Başkanı Temelli

03.06.2018 19:13

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, partisinin Siirt milletvekili adaylarıyla vatandaşlarla buluştu.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, partisinin Siirt milletvekili adaylarıyla vatandaşlarla buluştu.

Temelli, HDP il binası önünde partililere hitaben yaptığı konuşmada, ülkeye demokrasinin gelmesi için barışın da gelmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye'de sorunların çözülmesi gerektiğini belirten Temelli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hep bunun siyasetini yaptık. Asla demokrasi ve barış mücadelesinden vazgeçmedik. Çünkü Türkiye'nin her yerinde demokrasi sorunu var, Kürt sorunu var. İşsizlik, yoksulluk sorunu var. Bu sorunların hepsi birbirine bağlı. Bu sorunlardan herhangi birini çözmek istiyorsanız bu sorunların hepsine eşit mesafede, eşit kararlılıkla yaklaşmalısınız."

Temelli, 24 Haziran'da sandığa giderek oylarının takipçisi olacaklarını aktardı.

Temelli, daha sonra Kurtalan ilçesine gitti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hdp Eş Genel Başkanı Temelli - Son Dakika


Advertisement