HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu - - Son Dakika
Güncel

HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu -

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "Benim için siyaset doğumdan ölüme hak mücadelesidir.

09.03.2014 09:23

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "Benim için siyaset doğumdan ölüme hak mücadelesidir. İnsan doğumundan ölümüne kadar yaptığı faaliyetlerde hakkı arıyorsa o siyasi bir mücadele içerisindedir" dedi.

Pamukoğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Hatay'da Antakya Ehlibeyt Kültür ve Dayanışma Vakfı'nı (EHDAV) ziyaret etti.

Pamukoğlu, burada yaptığı konuşmada, muhalefetteki siyasi partileri eleştirerek, bu partilerin görevlerini iyi yapamadıklarını savundu.

Parti olarak din, dil, ırk ayrımı yapmadıklarını, herkese eşit mesafede yaklaştıklarını ifade eden Pamukoğlu, şöyle konuştu:

"Benim için siyaset doğumdan ölüme hak mücadelesidir. İnsan doğumundan ölümüne kadar yaptığı faaliyetlerde hakkı arıyorsa o siyasi bir mücadele içerisindedir. Bana göre demokrasi ve özgürlük insan haklarını hem aramak hem de hesap sormaktır. Çocukluğumdan beri üç şey bilirim hayat, karar ve eylemdir. Bir insanın yeryüzünde bir mana ve maksadının olması lazım. Bu mana ve maksadı karar ve eylem olarak anlıyorum. Hak aramak ve hesap sormak diye anlıyorum. Siyaset herkesin bildiği gibi Anadolu ve Trakya'nın seçilmiş insanlarının Ankara'ya gönderdiklerinde orada çevirdikleri işler değildir. Bugüne kadar mevcut olan partiler hep mecliste değil miydi. geldiğimiz yer bu mu olmalıydı."

Vakıf Başkanı Ali Yeral da Alevi, Sünni, Arap ve Kürt olarak Antakya'daki bütün farklı görüş, inanç, mezhep ve cemaatlerin katılımıyla önce İslam'ı daha sonra da insani kardeşliği pekiştiren bir vakıf olarak hizmet verdiklerini dile getirdi.

HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement