Pamukoğlu: Yeni Bir Siyasi Akıma İhtiyaç Var - Son Dakika
Güncel

Pamukoğlu: Yeni Bir Siyasi Akıma İhtiyaç Var

Pamukoğlu: Yeni Bir Siyasi Akıma İhtiyaç Var

Çorlu'da partisinin il başkanlığı binasının açılışını gerçekleştiren HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "12 yılda 'AK Parti'ye karşı' diye düşündüğünüz partilere oy verdiniz ve 9 defa yenildiniz" dedi.

16.08.2014 17:52  Güncelleme: 09:23

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "12 yılda 'AK Parti'ye karşı' diye düşündüğünüz partilere oy verdiniz ve 9 defa yenildiniz. 2015 Haziran ayında 10. defa yenilirseniz sizi meydana bir daha 'pehlivan' diye çıkarmazlar" dedi.

Çorlu Omurtak Caddesi üzerindeki partisinin il başkanlığı binasının açılışını gerçekleştiren Pamukoğlu, burada yaptığı konuşmada, CHP ve MHP'nin, siyasi anlamda üzerlerine düşeni yapamadığını ve iyi bir muhalefet sergileyemediklerini anlatarak, 2015 yılının haziran ayında gerçekleştirilecek genel seçimlerin "dönüm noktası" olacağını söyledi.

Seçimler için sürenin daraldığını belirten Pamukoğlu, "Bu ülkede yaşayan herkesin çok iyi düşünmesi ve kalıplardan kurtulması lazım. 12 yılda 'AK Parti'ye karşı' diye düşündüğünüz partilere oy verdiniz ve 9 defa yenildiniz. 2015 Haziran ayında 10. defa yenilirseniz, sizi meydana bir daha 'pehlivan' diye çıkarmazlar" diye konuştu.

Sürekli yenilmenin ve yenilgiden haz duymanın normal bir durum olmadığını ifade eden Pamukoğlu, bir hareketin başlaması, düşünce ve fikrin değişmesi için hoşnutsuzluk olması gerektiğini dile getirdi.

"YENİ BİR SİYASİ AKIMA İHTİYAÇ VAR"

Muhalefet partilerini eleştiren Pamukoğlu şöyle konuştu:

"CHP ve MHP'den bugüne kadar bir şey olmadı ve olsaydı bu gün 9. defa mağlubiyeti yaşamamış olurlardı. Akıl ve mantık yürüttüğümüzde, biz bunlar için 'hep yenilecek' diyoruz. 'Yeni bir siyasi akıma ihtiyaç var' diyoruz. Bu sebeple biz 6 yıl önce kurulduk. Bu sorunun cevabını ve olması gerekeni, tüm Türkiye bekliyor. Aynı zamanda bu 9. defa yenilen parti teşkilatlarının da görmesi lazım. Biz bu eksikliği 6 yıl önce gördük. HEPAR'ın kurulmasının nedenleri, daha açık şekilde ortaya çıkmaya başladı."

Emniyetteki "paralel yapı" iddalarına da değinen Pamukoğlu, herkesin hukuka uygun davranması gerektiğini ifade etti.

Pamukoğlu, konuşmasının ardından il ve ilçelerin başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pamukoğlu: Yeni Bir Siyasi Akıma İhtiyaç Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement