Hırsızlar Ev Sahibinden Kaçamadı - Son Dakika
Güncel

Hırsızlar Ev Sahibinden Kaçamadı

Hırsızlar Ev Sahibinden Kaçamadı

Burdur’da hırsızlık amacıyla bir eve giren 1’i çocuk 2 kadın ev sahibi tarafından yakalanırken, onları arabada bekleyen 2 şahıs da polis tarafından gözaltına alındı.

10.12.2015 18:26

Burdur'da hırsızlık amacıyla bir eve giren 1'i çocuk 2 kadın ev sahibi tarafından yakalanırken, onları arabada bekleyen 2 şahıs da polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 7 aydan bu yana arama kararı olan 20 RP 226 plakalı aracın Burdur il merkezine girmesi üzerine takip başlatan Burdur polisi, araç içinde bulunan 1'i çocuk 3 erkek ve 2 kadının, Konak Mahallesi'nde aracı park ettiği tespit etti. Aracı parkeden şüpheliler daha sonra Burdur merkez İstasyon Caddesi'nde bulunan kafelerde biraz vakit geçirdi.

EV SAHİBİ POLİSİ ARADI

Şüphelilerin takibi sırasında, polisi arayan B.S.Ö isimli vatandaş evine hırsız girdiğini ve çocuk yaştaki T.A ile S.A ve Ç.N. isimli kadınları yakaladıklarını bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen polis, takip ettiği araçta bulunan E.B ve O.K isimli şahısların bulundukları kafeden çıkarak otomobile koştuğunu gördü. Polis ekipleri, araçta bulunan E.B ve O.K'yı otomobille kaçamadan yakaladı.

MÜCEHVER VE PARA ÇALDILAR

Polis ekipleri evde yakalanan 2 kadın hırsızın üzerinde yaptıkları aramada, B.S.Ö'nün eşine ait olan 5 taş pırlanta yüzük, 1 adet inci bilezik, inci yüzük, inci küpe, 1 adet altın kolye, altın bileklik, 1 çift sallamalı küpe, 1 çift inci küpe tam ve sağlam olarak buldu. Ziynet eşyaları Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ev sahibine teslim edildi.

OTOMOBİLDE HIRSIZLIK MALZEMELERİ BULUNDU

Burdur Polisi, 20 RP 226 plakalı otomobilde yaptığı aramada ise hırsızlık için kullanılan 4 adet tornavida, 1 adet 7,65 MKE yapılı dolu fişek, 4 adet toplam değeri 2 bin TL olan Suriye parası, 2 adet anahtar, 1 adet kol saati, 1 adet makas, 2 adet kapı anahtarı, 1 adet plastik kapı dili düşürme aparatı ve 95 TL para ele geçirdi.

Yapılan inceleme sonucu S.A ve Ç.N isimli kadın hırsızlar Burdur Adliyesi'ne sevk edildi. Kadın hırsızlar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Cezaevi'ne gönderildi. Olayda suça sürüklenen çocuk T.A, ve otomobil içinde yakalanan E.B ve O.K ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hırsızlar Ev Sahibinden Kaçamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement