Hırsızlık Zanlısı Diyaliz Hastası Çıktı - Son Dakika
Güncel

Hırsızlık Zanlısı Diyaliz Hastası Çıktı

Hırsızlık Zanlısı Diyaliz Hastası Çıktı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, girdikleri bir işyerinden hırsızlık olayına karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve güevnlik kamerasına da takılan iki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

09.11.2013 16:06

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, girdikleri bir işyerinden hırsızlık olayına karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve güevnlik kamerasına da takılan iki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Zanlılardan 62 yaşındaki Mücehez D.?nin diyaliz hastası olduğu öğrenildi.

Olay, Bodrum Cevat Şakir Caddesi'ndeki 'Fatoş Bijuteri' adlı işyerinde geçen 1 Kasım'da meydana geldi. Müşteri yoğunluğunun azalmasının ardından işyeri sahibi Sema Yıldırım, vitrindeki stantların eksik olduğunu fark etti. Güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde ise hırsızlığı görüp polise haber verdi. İşyerdinden 5 gümüş kolye, 4 bileklik ve 3 saat çalındığı belirlendi.

100 METRE UZAKTA YAKALANDI

Şüpheli iki kadının eşkalini tespit eden polis, Mine G. (50) ile ablası Mücehez D.?nin peşine düştü. Hırsızlığın yaşandığı işyerinin yaklaşık 100 metre yakınında dün (Cuma) abla ve kardeşi polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Suçlamaları kabul etmeyen iki zanlı, işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Zanlılardan Mücehez D.?nin diyaliz hastası olduğu öğrenildi.

ÇALINAN EŞYALAR BULUNDU

Polis, tutuklanan abla ve kardeşin Bitez Beldesi'ndeki evlerinde yaptığı aramada, işyerinden çalınan malzemeleri ele geçirdi. İşyeri sahibi Sema Yıldırım, bugün sabah işyerinden çalınanları teslim almak üzere polis merkezine gitti. Çalınanların yaklaşık bin lira değerinde olduğunu belirten Yıldırım, 'Polis yakalar diye bekliyordum ama çalınanların bulunacağından ümidi kesmiştim. Ancak onlar da ele geçirilmiş. Eşyaları teslim almak üzere emniyete davet ettiler. Polisimize çok teşekkür ediyorumö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırsızlık Zanlısı Diyaliz Hastası Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement