Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Cacic: Türklerin, Top Ayaklarındayken Ne Kadar Tehlikeli... - Son Dakika
Güncel

Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Cacic: Türklerin, Top Ayaklarındayken Ne Kadar Tehlikeli...

Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Ante Cacic, "Türklerin, top ayaklarındayken ne kadar tehlikeli olduğunu biliyoruz" dedi.

11.06.2016 18:48

Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Ante Cacic, "Türklerin, top ayaklarındayken ne kadar tehlikeli olduğunu biliyoruz" dedi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu ilk maçında yarın Türkiye ile yapacakları maç öncesi, karşılaşmanın oynanacağı Parc de Prince Stadyumunda bir basın toplantısı düzenleyen Ante Cacic, Türk Milli Takımı'nın çok tehlikeli futbolculara sahip olduğunu söyledi. Cacic, "Grubun ilk maçını Türkiye ile oynamak kolay değil. Bunu bilerek oynayacağız. Maça iyi başlamalıyız. Topu ayağımızda tutmalıyız. Türklerin, top ayaklarındayken ne kadar tehlikeli olduğunu biliyoruz. Türkiye'ye saygı duyuyoruz, ama biz de oyunumuzu oynayacağız. Güçlü ve zayıf yanlarımızı biliyoruz. Maça, bunu bilerek çıkacağız" diye konuştu.

Kadrolarının bu tarz turnuvalar için yeteri kadar tecrübeli olduğunu belirten Hırvat teknik adam, "Büyük turnuva tecrübesi olan oyuncularımız var. Yarın bireysel kaliteleri birleştirip, takım oyununa çevirmemiz gerek. Takım olarak oynamazsak, bireysel kalitenin bir anlamı kalmaz. Önemli olan takım olmak" ifadelerini kullandı. - Paris

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Cacic: Türklerin, Top Ayaklarındayken Ne Kadar Tehlikeli... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement