Hocalı Katliamının 22. Yılı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hocalı Katliamının 22. Yılı

Hocalı Katliamının 22. Yılı
26.02.2014 10:06

Başbakan Yardımcısı İşler: "Azeri kardeşlerimiz gibi Türkiye ve Türk milleti olarak Hocalı'da yaşanan katliamı unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız" "22 yıl önce Hocalı'da yaşanan katliamı bir kez daha kınıyor ve lanetliyor, Hocalı'da katledilen Azeri kardeşlerimizi rahmetle yad ediyorum"

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Hocalı'da 22 yıl önce yaşanan katliamı bir kez daha lanetlediğini belirterek,  "Azeri kardeşlerimiz gibi Türkiye ve Türk milleti olarak Hocalı'da yaşanan katliamı unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız" ifadelerini kullandı.

İşler, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, 26 Şubat 1992'de Azerbaycan'ın Hocalı kasabasında 83'ü çocuk ve 106'sı kadın olmak üzere 613 masum insanın hunharca katledildiğini anımsattı.

Hocalı'da 22 yıl önce yaşanan katliamı lanetleyen İşler, "Azeri kardeşlerimiz gibi Türkiye ve Türk milleti olarak Hocalı'da yaşanan katliamı unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız. Türkiye olarak, Hocalı'daki katliam karşısında Azeri kardeşlerimizin ve Azerbaycan'ın yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. 22 yıl önce Hocalı'da yaşanan katliamı bir kez daha kınıyor ve lanetliyor, Hocalı'da katledilen Azeri kardeşlerimizi rahmetle yad ediyorum" ifadelerini paylaştı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hocalı Katliamının 22. Yılı - Son Dakika


Advertisement