Hotpoint iş ortaklarıyla iftar yemeğinde buluştu - Son Dakika
Güncel

Hotpoint iş ortaklarıyla iftar yemeğinde buluştu

Hotpoint iş ortaklarıyla iftar yemeğinde buluştu

Whirlpool Corporation bünyesinde faaliyet gösteren Hotpoint, İstanbul Sultanahmet'te gerçekleştirdiği iftar organizasyonunda iş ortaklarını ağırladı.

06.06.2018 12:10

Whirlpool Türkiye Genel Müdürü Gabriele Esposito'nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine 100'den fazla davetli katıldı. Büyük bir aile olmanın, birlik ve beraberliğin vurgulandığı etkinlikte, Whirlpool Ev Aletleri Pazarlama ve Ticaret A.Ş. unvanıyla şirketin resmi olarak ilk doğum günü de kutlandı.

Yemekte yaptığı konuşmada, Hotpoint ürünlerini ve kalitesini ülke çapında yaygınlaştırma hedefleri doğrultusunda iş ortaklarının verdiği desteğin kıymetinden bahseden Gabriele Esposito, "Bugün yeni bir şirket olduk diyoruz ama bu 25 yıllık İndesit Company'nin kurmuş ve geliştirmiş olduğu değerler ve şu anda burada bulunan büyük ailenin sayesinde mümkün oldu. Whirlpool Corporation, İndesit'in Türkiye'deki 25 yıllık mirasını geleceğe taşımayı hedefliyor ve bunu hep birlikte, siz değerli iş ortaklarımızla bugüne kadar inşa etmiş olduğumuz şirket değerlerimizle sürdüreceğiz. Geçmişimizi geleceğe Whirlpool Corporation ile taşırken, beraber büyük başarılara yürüyecek olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hotpoint iş ortaklarıyla iftar yemeğinde buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement