Hüda-Par'dan Silahlı Saldırı Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Hüda-Par'dan Silahlı Saldırı Açıklaması

Hüda-Par\'dan Silahlı Saldırı Açıklaması

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Batman İl Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde 1 kişinin öldüğü ve 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırının üzerilerine yıkılmasını protesto etmek amacıyla basın açıklaması düzenledi.
HÜDA-PAR Batman İl Başkanlığı...

08.11.2013 16:30

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Batman İl Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde 1 kişinin öldüğü ve 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırının üzerilerine yıkılmasını protesto etmek amacıyla basın açıklaması düzenledi.

HÜDA-PAR Batman İl Başkanlığı önünde toplanan kalabalık, tekbirler getirerek "Batman halkı huzur istiyor" sloganları attı. Basın açıklamasını okuyan HÜDA-PAR Batman İl Başkanı Aydın Gök, "yaşanan olayları lanetlemek ve ölen gencin kanı üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışanların azgınlığını halka şikayet etmek için" toplandıklarını söyledi. Saldırıyı lanetlediklerini belirten Gök, hayatını kaybeden gence Allah'tan rahmet dileyerek yaralılara acil şifalar diledi.

Aylardır Batman'ın birçok mahallesinde parti tanıtım çalışmaları yapan üyelerinin saldırı akşamı birçok mahallede saldırıya uğradıklarını ve İpragaz Mahallesi'nde de parti tanıtımı için broşür dağıtırken, PKK sempatizanı 40-50 kişinin yollarını keserek hakaret ettiklerini ve üyelerinin konuşmalarına fırsat vermeden zincir, sopa ve taşlarla kendilerine saldırdıklarını iddia eden Gök, "10 dakika süren bu arbede ile düğün hadisesi 2 ayrı olaydır. Cinayet olayı ile partimizin hiçbir ilgisi yoktur. BDP'nin bu olayı çarpıtması, yaklaşan yerel seçimlerde aleyhimize kullanılmak üzere tamamen kirli ve çirkin iftira kampanyasının devamıdır. BDP, partimizi suçlama kolaycılığına kaçmakla saldırganlığını örtbas etmeye çalışmaktadır. BDP, ölen gencimizin kanı üzerinden siyaset yapmayı bırakıp, parti tanıtımı yapan üyelerimize defalardır neden saldırdığını aziz halkımıza açıklamalıdır. Ayrı bir olayda ve mekanda yaşanan bu ölüm hadisesini istismar ederek suçunu gizlemeye çalışan BDP, üyelerimize yaptıkları saldırıların hesabını halkımıza vermelidir" dedi.

Basın açıklaması sonrasında toplanan kalabalık, olaysız bir şekilde sessizce dağıldı. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hüda-Par'dan Silahlı Saldırı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement