Hüseyin Karaçam Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Hüseyin Karaçam Seçim Sonuçları

Hüseyin Karaçam Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Konya Derbent belediye başkan adayı olan Hüseyin Karaçam isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Konya Derbent belediye başkan adayı olan Hüseyin Karaçam isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Konya Derbent ilçesinde toplam 4 aday ile yarışan Hüseyin Karaçam isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi Konya Derbent adayı Hüseyin Karaçam kimdir? Saadet Partisi Konya Derbent adayı Hüseyin Karaçam yüzde kaç oy aldı?

Hüseyin Karaçam Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Konya Derbent belediye başkan adayı olarak gösterilen Hüseyin Karaçam Derbent ilçesinde % 3,80 oranında oy almıştır. Derbent ilçesinde % 3,80 oranında oy olan Hüseyin Karaçam adlı Saadet Partisi adayı toplamda 118 adet oy sayısına ulaştı.

Hüseyin Karaçam Kimdir?

Hüseyin Karaçam Seçim Sonuçları

Hüseyin Karaçam, 1979 yılında Konya'nın Derbent ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini de Derbent'te lisans eğitimini ise Kırıkkale Universitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nde tamamladı. Konya'da öğretmenlik yapan Karaçam, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Konya Derbent ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Hüseyin Karaçam Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement