Huzurevi Sakini Erdoğan ve Davutoğlu'nun Resmini Yaptı - Son Dakika
Güncel

Huzurevi Sakini Erdoğan ve Davutoğlu'nun Resmini Yaptı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Sergide sergilenen resimler Serginin açılışı Duran Dirican ile röportaj Huzurevi sakini Erdoğan ve Davutoğlu'nu resmini yaptı Tokat'ta huzurevi sakinlerinin yaptıkları resim ve el işlerinin sergisi açıldı.

22.03.2016 18:36

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Sergide sergilenen resimler

Serginin açılışı

Duran Dirican ile röportaj Huzurevi sakini Erdoğan ve Davutoğlu'nu resmini yaptı

Tokat'ta huzurevi sakinlerinin yaptıkları resim ve el işlerinin sergisi açıldı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki ve 110 resim ve el işinin bulunduğu sergi Tokat Valisi Cevdet Can tarafından açıldı. Can, sergiyi gezerek yetkililerden bilgi aldı. Huzurevinde kalan Duran Dirican'ın (63) yaptığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve annesi Tenzile Erdoğan'ın yer aldığı resim ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun resmi ilgi gördü.

Açılışın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Can, eski huzurevi binasının yerine yeni bir huzurevinin yapılacağını söyledi. Yeni huzurevinin inşaatına kısa sürede başlayacaklarını bildiren Can, "1 yıl içinde de bu inşaatı bitirmeyi planlıyoruz. Bu sergide birçok eser Duran amcamızın. Böyle etkinlik insanlarımızın ruhunu dinlendiren bir etkinlik" dedi.

Huzurevi sakini Duran Dirican ise "Sevindirici bir olay. Valimiz ve belediye başkanımız bizimle. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın resmini yaptığım için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Sergi akşama kadar açık kalacak.

Huzurevi Sakini Erdoğan ve Davutoğlu\'nun Resmini Yaptı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Huzurevi Sakini Erdoğan ve Davutoğlu'nun Resmini Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement