Huzurevi ve Yuvada Buruk Bayram - Son Dakika
Güncel

Huzurevi ve Yuvada Buruk Bayram

Huzurevi ve Yuvada Buruk Bayram

Ordu Valisi Orhan Düzgün, huzurevi ile çocuk yuvasını ziyaret ederek karanfil ve oyuncak dağıttı.

19.08.2012 15:17

Ordu Valisi Orhan Düzgün, huzurevi ile çocuk yuvasını ziyaret ederek karanfil ve oyuncak dağıttı. Umutla anne ve babasının gelmesini bekleyen minik Songül'ün sözleri ise yürekleri burktu.

Ordu Çocuk Yuvası ve Ahmet Cemal Mağden Huzurevi, Ramazan Bayramı nedeniyle ziyaretçilerini kabul ediyor. Huzurevi ve yuvada kalan çocuk ve yaşlılar, ailelerinden birinin gelmesi umudu ile bayram gününü geçirirken, yuvada kalan 8 yaşındaki Songül Topkara'nın sözleri yürekleri burktu. Minik Songül, bayramın güzel geçtiğini belirterek, "Bayram güzel geçiyor ama annemle babam gelse daha güzel geçecek. Belki gelirler" dedi.

Huzurevi sakinlerini ziyaret eden Çocuk Yuvası'nın minikleri, yaşlı amcalarının ellerini öperek onlardan çikolata aldı.

5 yıldır huzurevinde kalan emekli astsubay Cemal Kelebek, "Hanımım vefat etti, huzurevine yerleştim. 4 kızım, bir oğlum var. Damatlarımın yanına gitmek istemedim. Bir oğlum var ama gelinim bana bakamayacağını söyledi. Ben de buraya yerleştim" diye konuştu. Bayramın hüzünlü geçtiğini ve evlenip huzurevinden çıkmak istediğini söyleyen Cemal Kelebek, "5 yıldır burada kalıyorum. Kendime münasip bir eş bulup evlenemedim. Dairelerim var, maaşım var. İnsan böyle bir bayram geçirmekten üzülüyor. İnsan çocuklarıyla yemek yemek, oturmak, sohbet etmek ister. Üzüntülü bir gün geçiriyoruz. Pek giden gelen olmaz. Şu anda ben evlenmek istiyorum. Param da var, evim de var. Benimle evlenene ev bile veririm" şeklinde konuştu.

Huzurevi ve çocuk yuvasını ziyaret eden Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ordu milletvekilleri Fatih Han Ünal, İdris Yıldız, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve beraberindekiler ise yaşlıların ellerini öperek karanfil verirken, çocuklara ise oyuncak dağıttı.

Ziyaret sonrasında yuvada kalan çocuklar ziyaretçilerine şarkı söylerken, duygu dolu anlar yaşandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Huzurevi ve Yuvada Buruk Bayram - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement