İçtimada Fenalaşıp Şehit Olan Uzman Onbaşı Memleketine Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

İçtimada Fenalaşıp Şehit Olan Uzman Onbaşı Memleketine Uğurlandı

İçtimada Fenalaşıp Şehit Olan Uzman Onbaşı Memleketine Uğurlandı

İZMİR'in Foça İlçesi'nde, içtima sırasında fenalaşan ve kaldırıldığı revirde şehit olan 21 yaşındaki Jandarma Uzman Onbaşı Halil Ersoy'un cenazesi memleketi Balıkesir'e uğurlandı.

07.06.2017 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Foça İlçesi'nde, içtima sırasında fenalaşan ve kaldırıldığı revirde şehit olan 21 yaşındaki Jandarma Uzman Onbaşı Halil Ersoy'un cenazesi memleketi Balıkesir'e uğurlandı.

Yeni  Foça 7'nci Jandarma Komando Eğitim Komutanlığı'nda görev yapan Jandarma Uzman Onbaşı Halil Ersoy dün akşam saatlerinde yemekten sonraki içtimada bilinmeyen nedenle fenalaştı. Ersoy revire kaldırılırken, durum sağlık ekiplerine bildirildi. Revirde yapılan müdahaleye rağmen Ersoy, görevi başında şehit oldu. Bekar olan ve askerlik görevini tamamladıktan sonra uzmanlık sınavı kazanarak İzmir'de göreve 2 ay önce başladığı öğrenilen, şehit Ersoy'un cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından Ersoy'un cenazesi ağabeyi Ahmet Ersoy ve amcası Recep Ersoy tarafından alınarak Balıkesir'in Altıeylül İlçesi'ne götürülmek üzere yola çıktı. Askerden önce Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'da amatör futbolculuk yapan Ersoy'un babası Adil ve annesi Emine Ersoy'un acı haberi aldıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve İzmir'i gelemedikleri öğrenildi. Ersoy'un babasının bir süre önce kalp rahatsızlığı yaşadığı ve anjiyo olduğu belirtildi. Jandarma Uzman Onbaşı Halil Ersoy'un cenazesi Paşa Camii'nde öğle namazının ardından düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İçtimada Fenalaşıp Şehit Olan Uzman Onbaşı Memleketine Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement