İdeal Geliyor! - Son Dakika
Güncel

İdeal Geliyor!

İdeal Geliyor!

Darıca İdeal İhtisas Spor kulübü başarılı bir mücadele sergileyerek 9 madalya elde etti.

31.08.2012 12:19

Geçtiğimiz hafta Gebze Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Kocaeli Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası'ndan Darıca İdeal İhtisas Spor kulübü başarılı bir mücadele sergileyerek 9 madalya elde etti. İlimizin güzide kulüplerinin katıldığı müsabakada Darıca'yı temsil eden İdeal İhtisas Spor kulübünün minik sporcularını güzel maçlar çıkararak Darıca'yı en iyi şekilde temsil ettiler.

MİNİKLER YETİŞİYOR

Minikler ve Yıldızlar kategorilerinde yapılan müsabaka da Darıca İdeal İhtisas Spor 2 Gümüş ve 7 Bronz madalya elde ederken, Kulüp başkanı Ahmet Akçay başarılarından dolayı sporcularını tebrik etti. Yeni yetişen minik sporcular için İl şampiyonalarının önemli olduğuna değinen Akçay, başarı grafiğinin artacağını söyledi. Önemli kulüplerin yer aldığı müsabaka da ellerinden gelen mücadeleyi sergilediklerini söyleyen Akçay, Darıca Belediyesi ve Darıca İlçe Spor Müdürlüğü ile beraber 29 Ekim Cumhuriyet kupasını Darıca'da düzenlemek istediklerini belirtti. Önemli kulüplerin müsabakaya katılacağını ifade eden Akçay, güzel bir şampiyona yapmak istediklerini söyledi ve başkan Şükrü karabacak'a spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

DERECE YAPAN SPORCULARIMIZ

İkinciler: Avni Çolak, Eren Adil Yılmazer

Üçüncüler: Elif Nur Atasever, Deniz Keskin, Alperen Ayyıldız, Tayfun Atasever, A.Kerim Atasever, Kaan Küçükbağda, Ozan Bozoklu

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İdeal Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement