İkarşıyaka-Göztepe Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

İkarşıyaka-Göztepe Maçından Notlar

İkarşıyaka-Göztepe Maçından Notlar

İzmir DERBİSİNE YOĞUN İLGİ İzmir'in 2 ezeli rakibi Karşıyaka ile Göztepe arasında oynanacak karşılaşma öncesi, her 2 takımın tarafları da maça yoğun ilgi gösterdi.

08.11.2015 13:41

İzmir DERBİSİNE YOĞUN İLGİ

İzmir'in 2 ezeli rakibi Karşıyaka ile Göztepe arasında oynanacak karşılaşma öncesi, her 2 takımın tarafları da maça yoğun ilgi gösterdi.

GÖZTEPELİ BAYANLAR: "BİZ KAZANACAĞIZ"

Yıllar sonra tribünlerde her iki takıma da eşit yer ayrılması nedeniyle büyük heyecan duyan taraftarlardan Göztepeli Selin Köktenboyalı, karşılaşmayı Göztepe'nin kazanacağını iddia etti. Kızı Nehir Ulusu ile karşılaşmayı izlemek üzere Atatürk Stadı'na gelen Pınar Ulusu ise ezeli rakipler arasında her zaman dostluk olması gerektiğini belirtti

Ayşe Egeli'de maç atmosferinin çok farklı olduğunu, kazanan tarafından Göztepe olacağını söyledi. Bir diğer Göztepe taraftarı Bilal Deniz de yıllardır bu anı beklediklerini söyledi.

KARŞIYAKALILAR DA MAÇI KAZANMAK İSTİYOR

Maçı izlemek için damadı Serhat Evranlı ve torunu Sera Evranlı ile stada gelen Karşıyaka taraftarı Nadir Büyüktunalıoğlu, dostça bir karşılaşma olmasını ve taraftarların uzun yıllar aradan sonra kalabalık bir halde coşkuyla maçı izlemelerini diledi. Karşıyakalı Cem Uğur İkikaraaslan, kazanan tarafın Karşıyaka olacağını öne sürdü. Eşi Ece İkikaraaslan ise maçı izlemek için Bodrum'dan İzmir'e geldiklerini söyledi. Bir diğer Karşıyaka taraftarı Simge Duruel, maçı 1-0 bile olsa Karşıyaka'nın kazanmasını istediğini dile getirdi.

DERBİ ÖNCESİ OLAY ÇIKTI

İzmir'in iki ezeli rakibi Karşıyaka ve Göztepe'yi 3 yıl sonra karşı karşıya getiren derbi öncesinde istenmeyen olaylar yaşandı. Emniyet güçleri Atatürk Stadı'na farklı toplu taşıma araçlarıyla, farklı güzergahlardan gelen taraftarların karşılaşmaması için stat çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Kapalı ve açık tribünler arasındaki cadde ile sokaklar bariyerler, Toplumsal Olaylara Müdehale Aracı (TOMA) ve çevik kuvvet ekipleriyle kapatıldı. Bu önlemlere rağmen 2 taraftar grubu Çınarlı tarafındaki ara sokaklarda birbirine girdi. Çevik kuvvet ekipleri kavgaya biber gazıyla müdehale ederek taraftarları dağıttı. Bazı taraftarların elinde sopalar olduğu göze çarptı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İkarşıyaka-Göztepe Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement