İki Nesil Tek Rahle" Projesi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

İki Nesil Tek Rahle" Projesi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genç KAYMEK tarafından "İki Nesil Tek Rahle" projesi kapsamında, kursiyer ve annelerine Kur'an-ı Kerim öğretiliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genç KAYMEK tarafından "İki Nesil Tek Rahle" projesi kapsamında, kursiyer ve annelerine Kur'an-ı Kerim öğretiliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Genç KAYMEK Gençlik Merkezlerinde devam eden projenin ailelerden büyük ilgi gördüğü belirtildi.

İl Müftülüğü ile işbirliği içinde üç yıldır devam eden proje kapsamında, bu yıl 300 anneye Kur'an-ı Kerim öğretildiği vurgulanan açıklamada, diğer yandan Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanat kurslarına imamlar için makam kursunun da eklendiği bildirildi.

Açıklamada, Kur'an-ı Kerim ve ezanın daha ahenkli okunabilmesi için düzenlenen kursların, ocak ayında başlayacağı kaydedilerek, kurslar için başvuruların 18-29 Aralık tarihlerinde yapılabileceği ifade edildi.

Kaynak: AA