İndiromda Bu Hafta Apple iPod Touch Var - Son Dakika
Güncel

İndiromda Bu Hafta Apple iPod Touch Var

İndiromda Bu Hafta Apple iPod Touch Var

Saturn, Pazartesi İndiromu kampanyası ile Pazartesi sendromunu ortadan kaldırmaya devam ediyor.

16.02.2013 14:37

Teknoloji tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği kampanyanın bu hafta 18 Şubat Pazartesi günü uygulanacak fırsatında "Apple iPod touch 16 GB" ürününü 449 TL'ye yakalama şansını kaçırmayın.

Saturn, "Pazartesi sendromuna karşı Pazartesi İndiromu" sloganıyla http://www.facebook.com/SaturnTurkiye Facebook sayfası üzerinden Şubat ayı boyunca gerçekleştirilecek bu kampanya ile her hafta yeni bir ürünün fiyatını teknoloji severler belirleyecek. Beğeni sayısı ne kadar fazla olursa kampanyadaki ürünün fiyatı o kadar düşecek.

Bu Pazartesi Apple iPod touch 16 GB ürününü 449 TL'ye yakalama şansı

Teknoloji severler, Saturn'un Pazartesi İndiromu kampanyasına katılarak Saturn mağazalarında 599 TL'ye satışa sunulan Apple iPod touch 16 GB ürününü 18 Şubat 2013 Pazartesi günü 449 TL'ye kadar düşürebilecek.

16 GB hafızalı 3.5" dokunmatik ekran iMessage özellikli Apple iPod touch ürününün fiyatını belirlemek için tek yapmanız gereken; http://www.facebook.com/SaturnTurkiye Facebook sayfasını ziyaret edip kampanyayı beğenmek ve arkadaşlarınızı da kampanyadan haberdar etmek. Kampanya Perşembe günleri başlayıp Pazar akşamı sona erecek ve Pazartesi sabahında tüm İstanbul'daki Saturn mağazalarında takipçilerin belirlediği fiyat geçerli olacak.

Ürün kampanya fiyatının belirlenmesinde kural şöyle; takipçiler toplamda 2.500 like yaptığında 549 TL'ye, 5.000 like yaptığında 499 TL'ye, 10.000 like yaptığında ise 449 TL'ye satın alma şansını yakalayacak. Alınan like sayısı Facebook uygulamasında canlı olarak gözükecek ve fiyatı sosyal medya canavarları belirleyecek. Ürün Pazartesi günleri like sayısına göre belirlenen fiyattan mağazalarda satışa sunulacak ve fiyat sadece Pazartesi günü İstanbul'daki tüm Saturn mağazalarında geçerli olacak.

"İşte Bu! Teknoloji" sloganıyla hesabını bilen ve son teknolojiye ulaşmak isteyen tüketicilerine seslenen Saturn mağazalarının adreslerine www.saturn.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İndiromda Bu Hafta Apple iPod Touch Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement