İneğin midesindeki metan gazı yakıldı, görüntüsü şaşırttı - Son Dakika
Güncel

İneğin midesindeki metan gazı yakıldı, görüntüsü şaşırttı

Adıyaman'da midesinde metan gazı biriken ineğin gazı hortumla çekilerek yakıldı. Yakılan gazın görüntüsü doğalgazı andırdı.

03.02.2021 15:13  Güncelleme: 15:30

Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı Akyazı köyünde meydana gelen olayda Erdal İbiş isimli vatandaşın doğum yapan ineğinin karın şişkinliği ve nefes alamama şikayeti üzerine Veteriner Hekim Şahin Yıldız'a bilgi verildi.

İNEĞİN MİDESİNE HORTUM YERLEŞTİRİLDİ

Köye gelen Şahin Yıldız ineğin gazının olduğunu belirleyince, ağızdan ineğin midesine hortum yerleştirildi. İneğin midesinde sıkışan metan gazı hortum yardımıyla dışarı yakılarak çıkartıldı. Çakmak ile yakılan gaz, doğalgazı andırdı.

İneğin midesindeki metan gazı yakıldı, görüntüsü şaşırttı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İneğin midesindeki metan gazı yakıldı, görüntüsü şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • DODOK: İnek de mide mi var akıllım... 7 58 Yanıtla
    SİBEL: DOĞALGAZ BORUSU MU VAR? 24 3 gurufasulye: bravo cok iyi yakalamıssın:) 16 3 ...: zaten insanda akılda yok.. 14 2 ahooo: bence işkembeden atıyorsun 14 0 oha: tabi canım midenin ne işi var inekte kalbi de yoktur bunun 6 2 misafir: sende haklısın, sen de akıl olmadığına göre inek de de mide yoktur diye düşünüyorsun :) 6 0 BERKAN: İneğin midesi 4 bölümden oluşur ki ilkokulda öğretilir. 1 0
  • Osman: Şehirlerde yaşayan insanların kanalizasyon atıklarını büyük devasa bir tankerde topluycaksın hava almayacak şekilde kapatacaksın sadece çıkış boruru kalacak çıkış borusundan çıkan metan gazı o şehre doğalgaz gibi yeterde artar bile 0 0 Yanıtla

Advertisement