Inventum Global Workshop Başladı - Son Dakika
Güncel

Inventum Global Workshop Başladı

Inventum Global Workshop Başladı

Dünyanın dört bir yanından düğün ve MICE sektörünün en önemli temsilcilerinin biraraya geldiği "Inventum Global Workshop", bugün Antalya Rixos Premium Belek'te görkemli bir törenle başladı.

29.05.2017 15:15

Antalya'da Hint Düğünleri Rüzgarı

Türkiye'nin en büyük MICE operatörlerinden olan Inventum Global ile Hindistan'ın Etkinlik ve Eğlence Yönetimi Birliği (EEMA) iş birliği ile düzenlenen ve 4 gün sürecek olan 'Inventum Global Workshop' Hindistan, Rusya ve Ukrayna'dan 100'ün üzerinde etkinlik ve MICE acentalarının katılımı ile Antalya'nın Hint düğünlerinin yeni gözde mekanı olması için büyük bir adım olma niteliği taşıyor.

'Inventum Global Workshop' ; KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikret Ataoğlu, Antalya Valisi Münir Karaoğlu, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık, Inventum Global'in Yönetici Ortağı Bünyat Özpak, EEMA Başkanı Sabbas Joseph, Rixos Premium Belek Genel Müdürü Özgür Çinkılıç, Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar'ın açılış konuşmaları ile başladı.

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikret Ataoğlu; kıyı turizmi dışındaki turizme ilginin artmasıyla turizmde çeşitliliğe yöneldiklerini belirtti. KKTC'nin turizm olanaklarından bahseden Ataoğlu düğün turizmi için katılımcıları Kıbrıs'a da davet etti.

Antalya Valisi Münir Karaoğlu da yaptığı açılış konuşmasında; "Antalya'nın dünyada en çok bilinen turizm destinasyonlarından biridir. Rus ve Ukraynalı dostlarımız Antalya'yı çok iyi bilirler. Antalya' da turizmin tüm kollarında hizmet veriyoruz. MICE, sağlık ve spor turizminde önemli büyük işlere imza attı. G20 ve B20 zirvesi, Nato Dış İşleri Bakanları zirvesi ve Expo gibi büyük organizasyonlara imza attık. Antalya organizasyon etkinlik alanında çok başarılı, Hint düğünlerini de sorunsuz şekilde gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.
Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık ise ülkelerin birbirini tanıması için katılımcılardan destek istedi. Akar; "İki ülkenin birbirini tanıması önemli, lojistiğe yatırım yaptık. Ürün çeşitliliğimizi, hizmet ve servis ağımızı genişlettik. Sizlerin katılımını da çok önemsiyoruz" diyerek katılımcılara davete bulundu.

EEMA Başkanı Sabbas Joseph de "Dünyayı bir araya getirme anlamında büyük işler yapıyoruz. Tüm dünyada güvenlik endişelerinin yaşandığı bir dönemden geçiyoruz ancak birlikte yaşayabileceğimize olan inancımız tüm olumsuzlukları tersine çeviriyor. Dünya çapında pek çok faaliyet gerçekleştiriyoruz ve bir araya gelebileceğimiz gösteriyoruz'' diye konuştu.

Inventum Global Yönetici Ortağı Bünyat Özpak açılış konuşmasında gelen tüm misafirlere kendi dillerinde teşekkürlerini ileterek alanında uzman olan kişileri bir araya getirmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.
Rixos Premium Belek Genel Müdürü Özgür Çinkılıç da ülkeler arasındaki iş birliklerini geliştirmek ve düğün turizmi pastasında ki payı arttırmak için çabaladıklarını belirterek, "Rus ve Ukraynalı misafirlerimi ülkemizi çok iyi bilir, umarım yakın zamanda Hintli misafirlerimiz içinde aynı şeyi söyleriz" dedi.

Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar; Türkiye'nin ürün çeşitliliği ve kalitesi anlamında rakipsiz bir ülke olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Hindistan'ın burayı keşfetmesi bizim için çok önemli, evlilik Sümer medeniyetinde başladı. Evliliğin bu topraklarda yapılması da ayrı bir önem taşımaktadır. Ayrıca düğün turizmi dışında da her anlamda kendilerine hizmet verebiliriz. Böyle bir dönemde ülkemiz için alternatif turizm olanakları yaratmaya çabalayan Inventum Global' e de teşekkür ederim."
Rixos Hotels ve Türk Hava Yolları'nın ana sponsorluğunda gerçekleşen Inventum Global Workshop Türkiye'nin en önemli otellerinin dışında, Dubai, Tanzanya, Mauritius, gibi dünyanın önde gelen turizm ülkelerinden de çeşitli zincir oteller ve havayolu şirketleri düğün ve MICE acentaları ile bire bir görüşmeler de gerçekleştiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Inventum Global Workshop Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement