Ipsos Araştırmada Yenilikler Konferansı - Son Dakika
Güncel

Ipsos Araştırmada Yenilikler Konferansı

Ipsos Araştırmada Yenilikler Konferansı

Ipsos Araştırmada Yenilikler Konferansı 15 Mayıs Çarşamba günü İstanbul'da gerçekleştirilecek.

10.05.2013 11:11

Ipsos Araştırmada Yenilikler Konferansı 15 Mayıs Çarşamba günü İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Ipsos Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Vural Çakır'ın başkanlığında yapılacak konferans Türkiye'de düzenlenen alanındaki tek konferans olma özelliği taşıyor.

Geliri TEGV ile Ateş Böceği Projesi kanalıyla 6.000 çocuğun eğitimine aktarılacak konferansta, sektör profesyonelleri bir araya gelecek.

Lokasyon bazlı araştırma, mobil cihazların sunduğu anında bilginin araştırmada kullanılması, büyük verinin analizi, sosyal medyanın kullanımı gibi konuların masaya yatırılacağı konferansta, "Araştırmada Neuroscience Kullanımı: Ne kadar Nereye Kadar" başlıklı bir panel de yapılacak.

Konferans Başkanı Vural Çakır'ın moderatörlük yapacağı panele Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali İzzet Tekcan, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tamer Demiralp, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Atıf Bir de katılacak.

Konferansta, araştırmada sosyal medyadan yararlanmayı Andrew Leary, veri kullanımını Charles Adriaenssens, coğrafi konum bazlı araştırmayı James Randall, Afrika ve gelişen ülkelerde mobilin araştırmada kullanımını Darren Smith, siyasal araştırmada devrimci yöntem konusunu ise Clifford Young katılımcılarla paylaşacak.

Konferansa katılım Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na (TEGV) yapılacak minimum 200 liralık bağışla gerçekleştirilebilecek.

Toplanan bağışlarla TEGV bünyesinde bulunan Ateşböceği gezici öğrenim biriminin 2 yıl boyunca Türkiye'de faaliyet göstermesi ve yaklaşık 6 bin çocuğa eğitim vermesi planlanıyor.

Konferansla ilgili detaylı bilgiye www.arastirmadayenilikler.com adresinden alınabiliyor.

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ipsos Araştırmada Yenilikler Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement