Irak'ta Bombalı Saldırılar: 13 Ölü - Son Dakika
Güncel

Irak'ta Bombalı Saldırılar: 13 Ölü

Irak\'ta Bombalı Saldırılar: 13 Ölü

Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen bombalı saldırılarda 13 kişi hayatını kaybetti, 44 kişi yaralandı.

16.09.2014 03:01  Güncelleme: 08:16

Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen bombalı saldırılarda 13 kişinin hayatını kaybettiği, 44 kişinin yaralandığı bildirildi.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, başkentin Yusufiye, Muşahide, Zağfaraniye ve Vezaret'ul Dahiliye semtlerinde bomba yüklü araçlar, eş zamanlı olarak infilak ettirildi. Olaylarda 13 kişi yaşamını yitirdi, 44 kişi yaralandı.

Patlamaların sorumluluğunu üstlenen olmazken, Irak makamlarından konuya ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

Bir süredir çatışmaların ve otorite boşluğunun yaşandığı Irak'ta, başta Bağdat olmak üzere çeşitli kentlerde sık sık bombalı saldırılar düzenleniyor. - Bağdat

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Irak'ta Bombalı Saldırılar: 13 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement