Irak'taki Şiddet Olayları - Son Dakika
Güncel

Irak'taki Şiddet Olayları

Irak\'taki Şiddet Olayları

Bağdat'ın kuzeyindeki El Hüseyniye bölgesinde meydana gelen patlamada 5 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

09.02.2015 10:22

Irak'ın başkenti Bağdat'ın kuzeyindeki El-Hüseyniye bölgesinde meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 5 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı bildirildi.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Şiilerin yoğun olarak yaşadığı Bağdat'ın El-Hüseyniye bölgesinde bulunan Nur Camisi yakınında patlayıcı infilak etti. Olayda 5 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Yine Şiilerin yoğun olarak yaşadığı Bağdat'ın kuzeyindeki Kazımiye semtinde de sabah saatlerinde bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlenmiş, olayda 10 kişi yaşamını yitirmiş, 31 kişi yaralanmıştı.

Bağdat'ta dün ve önceki gün düzenlenen bombalı saldırılarda ise 35'den fazla kişi ölmüştü. - Bağdat

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Irak'taki Şiddet Olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement