İran'da Füze Saldırısı İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo

İran'da Füze Saldırısı İddiası

12.07.2026 19:49

Bender Abbas ve Keşm Adası yakınlarında patlama sesi duyuldu, kaynak ABD saldırısı olarak gösterildi.

İran'ın Hürmüzgan eyaletine bağlı Bender Abbas kenti ile Keşm Adası yakınlarında patlama sesi duyulduğu ve bunun füze saldırısından kaynaklandığı bildirildi.

Yarı resmi Fars Haber Ajansı'na göre, Bender Abbas kenti ile Keşm Adası yakınlarında patlama sesi duyuldu.

Patlama seslerinin deniz tarafından geldiği belirtilirken, haberde patlamanın kaynağına ilişkin bilgi verilmedi.

Keşm Kaymakamı Hüseyin Emir Timur ise patlama seslerinin ABD saldırısından kaynaklandığını ve bölgeye 10 ila 11 adet füze fırlatıldığını söyledi.

Timur, saldırılarda şu ana kadar can kaybı yaşanmadığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İran'da Füze Saldırısı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement