İran, İsrail'e hava saldırısı düzenledi: Operasyon başarıyla tamamlandı - Son Dakika
Güncel

İran, İsrail'e hava saldırısı düzenledi: Operasyon başarıyla tamamlandı

İran, İsrail\'e hava saldırısı düzenledi: Operasyon başarıyla tamamlandı

İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bagheri, İsrail'in İran'ın kırmızı çizgilerini aşmasının ardından gerçekleştirilen hava saldırısının başarıyla tamamlandığını açıkladı. İran, 300'den fazla insansız hava aracıyla İsrail'e saldırı düzenledi. Operasyonun amacına ulaşıldığı düşünülse de, Siyonist rejim karşılık verirse bir sonraki operasyonun daha büyük olacağı belirtildi.

14.04.2024 11:36  Güncelleme: 11:38

İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bagheri, "Operasyon başarıyla tamamlandı. Bu operasyonun nedeni siyonist rejimin İran'ın kırmızı çizgilerini aşmasıydı. Operasyonun amacına ulaştığını düşünüyoruz ve operasyonu sürdürme gibi bir niyetimiz yok. Ama siyonist rejim karşılık verirse bir sonraki operasyonumuz çok daha büyük olacak" açıklamasını yaptı.

İran, dün gece saatlerinde 300'den fazla insansız hava aracıyla İsrail'e hava saldırısı düzenledi. "Gerçek Vaat Operasyonu" adı verilen saldırının, İsrail'in 1 Nisan 2024'te Şam'daki İran Konsolosluğu'na düzenlediği saldırıya misilleme olarak yapıldığı açıklandı.

İran Devlet Haber Ajansı İRNA'nın haberine göre İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bagheri, operasyonun tamamlandığını bildirdi. Bagheri açıklamasında, "Operasyon başarıyla tamamlandı. Bu operasyonun nedeni Siyonist rejimin İran'ın kırmızı çizgilerini aşmasıydı. Operasyonun amacına ulaştığını düşünüyoruz ve operasyonu sürdürme gibi bir niyetimiz yok. Ama Siyonist rejim karşılık verirse bir sonraki operasyonumuz çok daha büyük olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İran, İsrail'e hava saldırısı düzenledi: Operasyon başarıyla tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Emir Yaşlı: Aha geri adım atıldı bile 300 kamikaze atıldı daha taşa vurdu ya bizi ülkeler demesin bunlar birşey yapmadı bak bizde misileme yaptık???? 0 0 Yanıtla

Advertisement