İskenderun - Şehit Maaşı ile Mezun Olduğu Okula Laboratuvar - Son Dakika
Güncel

İskenderun - Şehit Maaşı ile Mezun Olduğu Okula Laboratuvar

İskenderun - Şehit Maaşı ile Mezun Olduğu Okula Laboratuvar

Şehit maaşı ile mezun olduğu okula laboratuvarİskenderunlu Görürüm Ailesi'nin 7 yıl önce şehit olan tek oğulları Burak'ın anısına, şehitlik parası ile mezun olduğu okula bilgi ve teknoloji sınıfı açıldı.

01.06.2016 17:52

Şehit maaşı ile mezun olduğu okula laboratuvar

İskenderunlu Görürüm Ailesi'nin 7 yıl önce şehit olan tek oğulları Burak'ın anısına, şehitlik parası ile mezun olduğu okula bilgi ve teknoloji sınıfı açıldı.

Karaman'da askeri aracın devrilmesi sonucu 2009 yılında şehit olan İskenderunlu Burak Görürüm'ün ailesi, şehit oğullarının mezun olduğu Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne şehitlik maaşı ile bilişim ve teknoloji sınıfını kazandırdı. Törene, şehit annesi emekli öğretmen Nurten ile şehit babası emekli belediye işçisi Şahin Görürüm, İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, Okul Müdürü Abdullah Dumaneker, öğretmenler, öğrenciler katıldı.

YÜREĞİM DAYANMIYOR

Terör mücadelesinde şehit haberlerinin gelmesinden dolayı yüreğinin dayanmadığını onun için televizyon izleyemediğini ifade eden şehit babası Şahin Görürüm,ö Şehit oğlumuzun maaşı ile bazı şeyler yaptık, yapıyoruz. Onun anısını yaşatmak için okulunu da çok sevdiği için böyle bir sınıf açmayı düşündükö diye konuştu.

İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven de aileye yapmış olduğu katkıdan dolayı teşekkür ederek, plaket verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İskenderun - Şehit Maaşı ile Mezun Olduğu Okula Laboratuvar - Son Dakika


Advertisement