AVCILAR'DA KLİMA ÇALMAYA ÇALIŞAN İKİ ŞÜPHELİ YAKALANDI - Son Dakika
Güncel

AVCILAR'DA KLİMA ÇALMAYA ÇALIŞAN İKİ ŞÜPHELİ YAKALANDI

AVCILAR'da bir iş yerine camdan giren iki kişi, iki klimayı çekçek olarak bilinen el arabasına yüklerken, kendilerini fark ederek duran otomobil sürücünün müdahalesi sonucu çaldıklarını bırakarak kaçtı.

23.01.2023 15:45  Güncelleme: 19:04

AVCILAR'da bir iş yerine camdan giren iki kişi,  iki klimayı çekçek olarak bilinen el arabasına yüklerken, kendilerini fark ederek duran otomobil sürücünün müdahalesi sonucu çaldıklarını bırakarak kaçtı. Şüphelilerden biri evinde gözaltına alınırken diğeri polise teslim oldu.

Ambarlı Mahallesi Reşitpaşa Caddesi'nde dün gece meydana gelen olayda,  çekçek olarak bilinen el arabası ile bir işyerinin basamaklarında oturan iki kişiden biri tırmanarak bir işyerinin küçük camından içeri girdi. İçeriden yaklaşık 70 kilo ağırlığındaki klima ve parçaları dışarıda bekleyen arkadaşına uzatan kişi, çaldıklarını el arabasına yükleyerek kaçmak istedi. Bu sırada yoldan geçen bir kişi hırsızlığı fark ederek bağırdı. İki kişi kaçarak uzaklaşmak isterken, sürücü şüphelileri takip etmeye başladı. İki sokak ileride kaçamayacaklarını anlayan hırsızlar çaldıkları klima ve parçalarını bırakarak kaçtı. Polis, birkaç ay önce de bir otelden buzdolabı çaldığını belirlediği şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

İşyeri sahibi Ferhat Bozok, "Kimlikleri belli kısa sürede yakalanırlar" dedi. İşyerinde çalışan Mücahit Turan da çalınan klima ve parçalarını gösterirken, "Atık toplayıcı görünümlü bu hırsızlara karşı bir şeyler yapılmalı" dedi.

YAKALANDILAR

Çalmak üzere söktükleri iki klimayı bırakan ve çaldıkları 500 lira ile kaçan Uğur A. ile Orhan Can A. Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede teşhis edildi. Evinde gözaltına alınan Uğur A. hırsızlığı yeğeni ile birlikte yaptığını itiraf etti. Orhan Can A. da polise gelip teslim oldu.

AVCILAR\'DA KLİMA ÇALMAYA ÇALIŞAN İKİ ŞÜPHELİ YAKALANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AVCILAR'DA KLİMA ÇALMAYA ÇALIŞAN İKİ ŞÜPHELİ YAKALANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement