İstanbul'da Kadın Cinayeti: Eşi Tarafından Öldürülen Kadın ve Kayınvalidesi Tokat'ta Defnedildi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Kadın Cinayeti: Eşi Tarafından Öldürülen Kadın ve Kayınvalidesi Tokat'ta Defnedildi

İstanbul\'da Kadın Cinayeti: Eşi Tarafından Öldürülen Kadın ve Kayınvalidesi Tokat\'ta Defnedildi

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde eşi tarafından pompalı tüfekle öldürülen Nazlı Şahin ve annesi Salime Şahin, memleketleri Tokat'ta son yolculuklarına uğurlandı. Cinayet sonrası cenazeler İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü ve daha sonra Tokat'ın Reşadiye ilçesine getirildi. Bugün kılınan namazın ardından Nazlı ve annesinin cenazeleri köy mezarlığında toprağa verildi. Öte yandan, cinayeti işleyen Erdal Şahin'in cenazesi de Reşadiye ilçesinde defnedildi.

07.07.2023 17:23
İSTANBUL'da eşi Erdal Şahin'in (46) pompalı tüfekle öldürdüğü Nazlı Şahin (39) ile annesi Salime Şahin (57), memleketleri Tokat'ta son yolculuklarına uğurlandı.

Sarıyer ilçesi Pınar Mahallesi Boğaziçi Sitesi D Blok'ta Erdal Şahin, dün akşam tartıştığı eşi Nazlı Şahin ile kayınvalidesi Salime Şahin'i pompalı tüfekle vurup, aynı silahla intihar etti. İhbarla gelen ekipler, anne ile kızının hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler, İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Nazlı ile annesinin cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Cenazeler, Tokat'ın Reşadiye ilçesine getirildi. Cenazeler, bugün kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Yaşamına son veren Erdal Şahin'in cenazesi de Reşadiye ilçesinde defnedildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Kadın Cinayeti: Eşi Tarafından Öldürülen Kadın ve Kayınvalidesi Tokat'ta Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement