AK Parti ve CHP Samsun il teşkilatları, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ile yönetim kurulu üyeleri, Beşiktaş'ta terör saldırısı nedeniyle İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Çevik Kuvvet Şube Müdürü Musa Bozkurt'u ziyaret ederek başsağlığı diledi.
Yaşanan hain saldırıda şehit olan polis memurları ve siviller için taziyelerini ileten Göksel, terörle ve terör örgütleriyle mücadelenin durmadan devam edeceğini söyledi.
Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Göksel, şunları kaydetti:
"Yaşanan bu olayın ardından biz de AK Parti olarak desteklerimizi sizden esirgemeyeceğimiz iletmeye geldik. Hükümetimiz ve güvenlik güçlerimiz, terörle ve terör örgütleriyle mücadelesini devam ettiriyor. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve İçişleri Bakanımız bu hainlerin kökü kazınana kadar mücadelenin süreceğini ifade ediyor. Bizler de bu hainlerin kökünün kazınacağına inanıyoruz.
Her şehidimiz şehadete erdikten sonra arkasında hikayeler, hatıralar, hayaller, anılar ve gözü yaşlı insanlar bıraktı. Şehitlerimizin de hayalleri vardı. Büyük hayallerle görevini yapan güvenlik güçlerimizin hepsi bizim için birer kahramandır. AK Parti teşkilatları olarak polisimizin yanındayız. Verdikleri mücadelede de hep yanlarında olacağız."
CHP il teşkilatının taziyesi
CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz de İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'u makamında ziyaret ederek taziyelerini iletti.
Terörün bir insanlık suçu olduğuna vurgu yapan Akcagöz, "Acımız büyük. Polisimize, askerimize, sivil vatandaşlarımıza yönelik saldırılardan yarar umanlara devlet gereken cevabı vermelidir. Anasından ayırdığınız her yavru için size bin defa lanet olsun. Terörden medet umanlara da lanet olsun. Devlet terör olaylarına müsaade etmez. Bunlar artık son bulsun istiyoruz." dedi.
Son Dakika › Güncel › İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.